Woman Volley ja Viljandi haastavat OrPon avausviikonloppuna

Sarjanousija Woman Volley Rovaniemeltä saapuu mittaamaan OrPon vireen lauantaina. Liiga-avauksessaan komeasti Pislaplokin kaatanut WoVo on säilyttänyt joukkueen perusrunkonsa hyvin kasassa, yhtenäisyys ja joukkuepeli ovatkin rovaniemeläisten suurimpia aseita. Yleispelaajakaksikkona häärii maajoukkuepelaajat Karoliina Kyllönen ja Johanna Pekkarinen. Hyökkäyksessä tulee urakoimaan myös kimmoisa latvialaishakkuri Jana Jaudzema.

Sunnuntain virolaisvastustaja Viljandi pelaa toista kauttaan Mestaruusliigassa. Viljandi pelaa kaksi runkosarjakierrosta, jonka jälkeen pelataan Final Four -turnaus Viljandin ja kolmen parhaan suomalaisjoukkueen kesken. Valmentaja Peeter Vahtra on saanut pidettyä joukkueen pelaajistonsa lähes samana kuin viime kaudella. Orivedelle siirtyneen Anu Ennokin tilalla nähdään viime kaudella tallinnalaisessa Viimsi Spassa urakoinut Maarja Kerner.

OrPon päävalmentaja Tuomas Alatalo uskoo repaleisen OrPon haastavan vastustajansa tosissaan.

- Valmistautuminen sarja-avaukseen on ollut ennätysmäisen hankalaa, sille emme enää mahda mitään. Luotan pelaajiimme täysin ja koitamme kehittää joukkuepelaamistamme pelien sisälläkin. WoVo tulee olemaan kova vastus monille joukkueille tällä kaudella, hyvin harjoitteleva porukka ja sarjanousijan into on hyvä yhdistelmä.

- Viljandin joukkue on pysynyt lähes samana kuin viime kaudella, Maarja Kerner tuo heille tulivoimaa hyökkäyspuolelle. Kaikki pelaajat vastapuolelta ovat tuttuja Anulle, hän haluaa varmasti näyttää osaamistaan tässä pelissä, Alatalo ennakoi.

OrPo-WoVo lauantaina 6.10. klo 17
OrPo-Viljandi sunnuntaina 7.10. klo 16