Viisieräinen kovatasoinen finaaliavaus LP Viestille 3-2

LP Viesti vei viisieräisen tiukan avausottelun 3-2 (23-25,25-14,28-30,25-21,15-4). Finaalisarja jatkuu Orivedellä heti tulevana perjantaina sekä lauantaina.  Tappiosta huolimatta OrPo taisteli aivan toisella ilmeellä kuin välierissä HPK:ta vastaan.  LP Viesti on sen tason joukkue, että sitä vastaan on pelattava koko ajan kovalla tasolla.

Ottelu aaltoili molemmilla puolilla, mutta oli hyvätasoista lentopalloa.  Taso varmasti nousee vielä tulevissa otteluissa, kun joukkueet saavat vielä paremmin finaalien juonesta kiinni. 
OrPon puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla.  LP Viesti ei saanut kahdessa ensimmäisessä erässä ainoatakaan torjuntapistettä, kun OrPo nosti vähätkin torjunnat peliin.  Torjunnat koko ottelussa OrPolle 18-10.  Tilastossa Annina Antikainen napsi 6 torjuntaa, Eeva Puukka 5.

LP Viestin joukkueesta Dubravka Rakic pelasi unelmapelin,  21/+19 on keskipelaajalle komea saldo, vaikkakin otteluisäntä palkitsi Sini Häkkisen, 19/+7, emäntien parhaana.

OrPon parhaana palkittiin Agnes Pallag 24/+10.
OrPo sai Anu Ennokin ,15/+1, hyökkäystehot jäämään 55 passista 14 pisteeseen.

Agnes Pallag totesi ottelun jälkeen, että olemme nuori ja hyvä joukkue, näin voi käydä.  Otamme opiksemme, keskitymme nyt seuraavaan otteluun ja haastamme vastustajan uudelleen.

OrPon päävalmentaja Laszlo Hollosy kertoi nauttineensa finaaliavauksesta, hyvä ottelu.  Salo pelaa hyvin.  Lupasimme, että pystymme taistelemaan.  Asenne oli hyvä ja sellainen, jota olen odottanut.  Kahdessa seuraavassa Orivedellä pelattavassa ottelussa toivottavasti talo on täynnä ja pääsemme näyttämään, että olemme oppineet ja olemme vieläkin kovempia.

OrPo kiittää paikalla olleita kannattajiaan hyvästä kannustuksesta.  Salo-hallissa oli hyvä tunnelma pelata ja yli 800 katsojaa varmasti nautti näkemästään.

Ottelusarja jatkuu siis perjantaina 28.03. klo 18:30 sekä välittömasti lauantaina 29.03. klo 17:00 Oriveden liikuntahallissa.  Tervetuloa seuraamaan ja nauttimaan jännittävistä kovista otteluista.  Suomen mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.  Nyt ovat vastakkain maamme kaksi parasta joukkuetta ja näissä, otteluissa mitataan, kumpi niistä on parempi.