Toinen välierä LP Viestille 3-1 (12-25,26-24,17-25,17-25)


OrPo sai pitkän pelirupeaman jälkeen koneensa paremmin käyntiin vasta toisessa erässä.  OrPo vei sitä hyvällä pelillä ja kirjautti erän nimiinsä 26-24.  Kolmannessa erässä OrPolla oli hetkensä, kun se johti 10-6, mutta terävyyden herpaantumisella tilanne tasoittui 11-11 ja Viesti karkasi 11-17 johtoon, joka säilyi erän loppuun 17-25.  Neljännessä Viestin laajempi materiaali ja kevyempi tossu näkyivät ja loppulukemat olivat 17-25.

Viktoria Tuchashvili, LP Viesti:  Tyytyväinen voittoon.  OrPo pelasi tänään aivan erilaisen pelin kuin eilen.  Kiitos, että oli viisi hyvää pelaajaa kentällä, että saatiin tapettua pallot.

Mechell Daniell, OrPo:  Iloinen, että pelasimme paremmin kuin eilen.  Salon torjunta ja puolustus oli hyvä. Parempaankin pystytään.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:  Hyvä lentopallo-ottelu meidän osalta.  OrPo oili tänään parempi kuin eilen.  Meiltä löytyi kuitenkin enemmän ratkaisijoita.  +/-miinus-lukemaan 55 tyytyväinen.  Puolitoista erää olimme vaikeuksissa.  OrPo sai puolustettua hyökkäykset.   Tiukka keskittyminen tiistain peliin.

Satu Natunen, OrPo:  Eilinen meni tunnustellen.  Tänään päästiin kiinni ja pieniä steppejä otettiin eteenpäin.  Jokainen voi miettiä, montako peliä tässä on puolentoista viikon aikana pelattu.  Kiitos porukalle, että taistelutahtoa on.

Otteluisäntä K-rauta Orivesi palkitsi joukkueiden parhaina LP Viestistä Viktoria Tuchashvilin ja OrPosta hyvin vaihdosta tulleen Mechell Danielin.
Ottelusarja jatkuu tiistaina Salossa.

Yleisöä 402