Satu Natunen täydentää OrPon valmennustiimiä

Oriveden Ponnistuksen naisten mestaruusliigajoukkue on sopinut Satu Natusen kanssa loppukauden osalta valmennusyhteistyöstä yhdessä päävalmentaja Tuomas Alatalon kanssa.  Satu Natunen täydentää valmennustiimiä.  Hän on valmentanut Pislaplokia neljä kautta ja oli alkukauden HPK:ssa kakkosvalmentajana.  Pelaajana hän on voittanut OrPossa passarina ja kapteenina pelatessaan Suomen mestaruuden 1997 ja kaksi cup-mestaruutta 1996 ja 1997.

OrPon manageri Jouko Ronkainen: Saimme vahvistusta valmennuspuolelle Tumpin avuksi, joka on tähän asti ollut aika yksin harjoitusten vetämisessä. Satu vapautui ja otti pestin vastaan. Taustaryhmää ei ole koskaan ollut liikaa.

 

Satu Natunen: Olen tässä odottavan mielenkiintoisissa tunnelmissa. Vetäydyin HPK:sta koulun takia ja vietin muutaman päivän ilman lentopalloa. Valmistun kesällä hierojaksi ja tässä mennään koulu edellä.

Kiva tulla OrPoon. Täältä on hyviä muistoja. Pidän Oriveden yleisöstä ja täällä lentopallon parissa työskentelevistä ihmisistä. Olen kahtena iltana viikossa mukana harjoituksissa ja mennään peli kerrallaan kausi loppuun. Toivotaan, että yleisöä tulee vielä lisääkin. Hyvillä fiiliksillä ollaan.