Salla Karhu kasvattajaseuraansa OrPoon


Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja yleispelaaja Salla Karhu, 21-174, ovat tehneet 1-vuotisen sopimuksen.  OrPo on Sallan kasvattajaseura, mutta on hän pelannut viimeiset kuusi kautta muissa seuroissa.  Salla saavutti viime kaudella SM-hopeaa LP Kangasalan riveissä ja haluaa nyt kirkastaa mitalinsa kasvattajaseurassaan.  Ensimmäinen mestaruusliigakausi meni HPK:ssa.

-On jännä palata takaisin kotisaliinsa ja päästä näyttämään orivesiläisyleisölle tämän hetken taitoja. Minulla oli nyt ensimmäinen kausi, kun fysiikka oli kunnossa ja tulos alkoi näkyä pudotuspeleissä.  Tavoitteeni on kirkastaa hopeamitali kultaiseksi.  Joukkueen pelaajatasokin näyttää muodostuvan kovaksi, totesi Salla Karhu toiveikkaana.

Salla nousi suuren yleisön tietoisuuteen varsinaisesti tämän kevään pudotuspeleissä.  Hän kipusi pistetilastossa viidenneksi parhaaksi  134 pisteellä.  Vastaanotto oli seitsemänneksi paras (50,4%), runkosarjassa se oli 52,2.  Salla opiskelee Helsingissä ravintoneuvojaksi. Opiskelu kestää pari vuotta.  Siinä tehdään paljon etäopiskelua, mikä mahdollistaa lentopallotreenit myös päivisin.