Pisteet jäivät Kangasalalle

Ottelu Kangasalla tuntui ratkenneen ensimmäiseen erään.  LP Kangasala puristi lopussa OrPon johtoasemasta 22-23 ohi ja voittoon 25-23.  Kaksi seuraavaa erää 25-19 ja 25-17 sekä koko ottelu 3-0 LP Kangasalalle.

Teemu Oksanen, OrPo: 

- Kangasalalaiset pelasivat tasaisen pelin alusta loppuun. Eka erää johdettiin vielä 16-17, ja sitten 22-23, mutta jostain syystä erä kääntyi. Peli-ilme kääntyi meillä epäuskoiseksi ekan erän häviön jälkeen. Ei tahdottu enää uskoa voittamiseen. Kaks erää hävittiin syöttö-vastaanottokisassa. Kaveri sai ässiä ja me syötimme pehmeästi. Isoin ero tänään oli syöttöpelissä. Kaverit pelasivat kahdella pelaajalla näppärän pelin. - OrPolla oli hyvä valmistautuminen henkisesti viime viikon HPK voiton jälkeen. Ilme treeneissä hyvä, mutta yksi vastoinkäyminen tänään ja peli ei enää pysynyt kasassa. Syytä etsitään sitten seuraavaan peliin. 

Hillaelina Hämäläinen, OrPo: 

- Eka erä lähti ihan ok, mutta jossain vaiheessa lopetettiin pelaaminen. Kangasalla oli nopea passitempo, siihen ei päästy kiinni ja puolustus oli pihalla. Toisessa ja kolmannessa erässä ei oikein ollut peli-ilmettä, kuin olisi lopetettu pelaaminen ekan erän jälkeen.
- Kangasala vähän pilasi julhat, mutta nyt on olo yllättävän paljon kuin 16-vuotiaalla. Äkkiä on mennyt aika – 300 pelin kanssa! Ja Ismon kehut Suomen parhaasta liberosta olivat imartelevia. 

Kuva: Jyri Kivimäki