Pislaploki otti voiton OrPosta

Pislaploki näytti kuinka puolustetaan ja voitti tahmeasti pelanneen OrPon 3-1 (25-21,23-25,25-18,27-25)

Pislaplokin päävalmentaja Satu Natunen oli todella tyytyväinen joukkueensa peliin. Lähdettiin hakemaan hyvää esitystä.  Tekeminen oli hyvää ja määrätietoista.
 
OrPon päävalmentaja Tuomas Alatalo totesi Pislaplokin pelanneen hienosti ja olleen torjuntapuolustuksessa valovuoden edellä. Eniten harmittaa hengetön esitys. Hyvä harjoitusviikko ei tullut peliin.
 
Nikolina Alter 28/+23, 7 torjuntaa, palkittiin Pislaplokin parhaana pelaajana.  Nikolina oli erinomaisessa pelivireessä ja aivan pitelemätön OrPon kenttäpuoliskolla.  Plokin libero Elina Latonen nosti 67% tehoilla ja puolusti kuin ampiainen.
 
Tilastojen mukaan OrPon vastaanotto 66%-55% ja hyökkäys 35%-32% olivat numeroiden valossa parempia, mutta torjunnat hävittiin 16-7.  Omia virheitä tehtiin sen verran paljon, että kaveri pääsi niskan päälle.  Eeva Puukka teki tehot 12/+10, 4 torjuntaa.  Bankica Nikic 15/+6, 2 ässää ja 1 torjunta.
OrPon parhaana palkittiin Jenni Petäjäjärvi.
Erika Mattos oli edelleen lepuuttamassa polveaan ja olisi otettu kentälle, jos Salossa LiigaEura olisi päässyt pisteille.  Nyt kuitenkin tämän ottelun lopputuloksella ei ollut vaikutusta runkosarjan kolmannen sijan pysymiselle, kun LP Viesti voitti LiigaEuran 3-0.
OrPo pelaa puolivälierissä LP Kangasalaa vastaan ja Pislaploki mittaa paremmuuden LiigaEuran kanssa.
 
Lähivakuutuspisteet:
3 Nikolina Alter, Pislaploki
2 Elina Latonen, Pislaploki
1 Jenni Petäjäjärvi, OrPo
 
Viking Linen sisupussipalkinnon sai Pislaplokista Elina Latonen ja OrPosta Branca Nikic.
 
Oriveden Seurakunnan isännöimäsä ottelussa oli 397 katsojaa.