Pieksämäki Volley-OrPo 2-3 (25-17,20-25,12-25,25-20,9-15)

Pieksämäeltä saatiin matkaan vain kaksi pistettä.  Voittoon tarvitaan yleensä kaikkien osa-alueiden toimimista paremmin kuin vastustajalle.  Ottelu alkoi OrPon osalta poikkeuksellisen tahmeasti.  Ensimmäisen erän kompuroinnin jälkeen yleisilme ja ennen kaikkea hyökkäys parani ja kolmannessa vastustajan ote herpaantui.  Neljäs erä oli molemmilta hermostunutta ja ehkä mukana oli osin myös epäonnea.  Viidennessä erässä tuli jo tunnettakin mukaan ja OrPo pusersi jännittävien vaiheiden jälkeen selkeän 9-15 voiton.

Anni Mäkinen palkittiin Orpon parhaana.  Anni pitää tasonsa ja sai nyt tehot 18/+9,  Erika Mattos paransi ottelun loppua kohden.  Oivaltavia peippeja ja kovia iskuja tehoilla 17/+6.  Marcia Fusieger 13/+9 ja mukaan mahtui ottelun päättänyt niskalaukaus.  Ivana Glomazig tuli vaihdosta hyvin ensimmäisessä erässä peliin mukaan ja teki tehot 17/+12, joista 3 ässää. 

Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja kahden kanssa tullaan kotiin valmistautumaan ensi keskiviikon tärkeään kohtaamiseen Kuusamon Pallokarhuja vastaan Suomen Cupin ratkaisevassa toisessa välierässä.