Pasi Viitanen OrPon urheilutoimenjohtajaksi sekä jatkaa kakkosvalmentajana

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue vahvistaa toimintaansa ja laajentaa taustaorganisaatiotaan. Jouko Ronkainen jatkaa edelleen liigajoukkueen johdossa. Pasi Viitanen aloittaa OrPon mestaruusliigajoukkueen urheilutoimenjohtajana sekä jatkaa joukkueen kakkosvalmentajana.

Jouko Ronkainen, OrPon manageri:  On hienoa, että Pasi Viitanen ottaa haasteen vastaan ja lähtee urheilutoimenjohtajaksi.  Uskon, että tällä ratkaisulla saadaan lisävoimaa ja tekijöitä joukkueen taustajoukkoihin, mikä on erittäin tärkeää, sillä tulevina kausina on hyvin haastavaa kasvattaa budjettia, ammattimaistaa toimintaa ja taistella Suomen mestaruudesta.

- Pestin tavoite on vähintään kolmen vuoden periodilla luoda joukkueelle ammattimaisemmat puitteet niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin.  Toiminnan laatu tulee olla korkea sekä tasapainoinen.Visioita asioista ja niiden toteuttamisista on olemassa.   Juuri nyt keskitymme kuitenkin ensi kauden joukkueen muodostamiseen.  

Tavoite tulee olemaan, että joukkue tähtää joka vuosi Euro-peleihin, sekä kerätään sellainen joukkue, joka taistelee myös vuosittain Suomen mestaruudesta sekä Cup-mestaruudesta, totesi Pasi Viitanen.