OrPolle työvoitto ja täydet pisteet LP Vampulasta

OrPo voitti LP Vampulan 3-1 (20-25,30-28,25-19,25-16)

Ensimmäisessä erässä molemmat yrittivät riskisyötöllä ottaa peliä haltuunsa.  Se näkyi myös virhesarakkeella.  Orpolle muutama turha virhe liikaa ja erä LP Vampulalle 20-25.
Toisen erä alku oli jatkoa ensimmäiselle.  OrPo hellitti hieman käsijarruaan 7-12 lukemissa, jotka torjui Eveliina Smolander.  Vampula johti jo 20-23, mutta OrPo kiri eräpalloon 24-23.  Verkkovirheellä tasoin ja erä päättyi vasta Malina Terrelin ässään 30-28.
Kolmannen ja neljännen OrPo vei tyylikkäästi 25-19 ja 25-16. 
Saara Lepistö pelasti OrPolle toisen erän, Janisa Johnson kolmannen ja Mantu Tuominen kovalla syöttövuorollaan lannisti Vampulan neljännessä.

Elli-Noora Hiltunen, LP Vampula:  Meillä vähän lössähti kaksi viimeistä erää.  Päästiin vähän keskeltä hyökkäämään ja syöttökin oli pehmeä.  Pelattiin osittain hyvin, mutta sitten itse ei pysytty kotijoukkueen mukana. 
Saara Lepistö, OrPo:  Alussa oli tahmeeta, Vampula tuli hyvällä syötöllä.  Pikkuhiljaa päästiin peliin kiinni ja oma syöttö pelaamaan, millä saatiin vastustajalta peliä sekaisin.
Arttu Keränen, LP Vampula: Pelattiin puolitoista erää hyvää lentopalloa.  Tultiin hyvällä energialla.  Toisessa erässä, kun piti venyä, mutta tällaista tämä on.  Kun tuli tiukempaa, syöttö pehmeni.  Sitten tuo olikin täysin kotijoukkueen näytöstä.  Kun olisi pitänyt ottaa se steppi, että peli olisi voitettu, siihen ei päästy.  Kaikki kunnia kotijoukkueelle, joka otti ansaitusti kolme pistettä.
Satu Natunen, OrPo: Aina voitto on voitto, tyylipisteitä ei jaeta.  Vampula kuuluu niihin arvaamattomiin joukkueisiin, hyvä syöttö ja hyvä puolustus.  Rauhoiteltiin tilannetta toisen erän jälkeen ja siitä se lähti kulkemaan.  Kaksi eka erää vaikeaa ja kaksi seuraavaa hyvää.  Haastavan alun jälkeen hyvä nousu, siitä kiitos joukkueelle.

Otteluisäntä Oriveden Aluelämpö palkitsi joukkueidensa parhaina LP Vampulasta Elli-Noora Hiltusen ja OrPosta Janisa Johnsonin.
LähiTapiola-pisteet:
3 Janisa Johnson, OrPo
2 Malina Terrell, OrPo
1 Elli-Noora Hiltunen, LP Vampula

Yleisöä 329, OrPo kiittää hyvästä kannustuksesta!