OrPolle tappio Salossa

Oriveden Ponnistus palasi pelikentille kolmen viikon tauon jälkeen Salossa. Kotimaan kenttiä jo monta vuotta hallinnut LP Viesti ei antanut sarjapisteitä vierailijoille, vaan voitti ottelun 3-1.

OrPo aloitti ottelun todella heikosti ja oli tappiolla ensimmäistä erää tyrmäävästi 16-1. Toinen erä oli jo hieman tasaisempi, mutta sekin meni selvästi Salolle 25-18.

Pitkän erätauon jälkeen kentälle asteli sisuuntunut OrPo ja toisaalta Salo sai maistaa hetken kuolevaisuuttaan. Erän alkua hallinnut OrPo joutui kokemaan vielä Viestin nousun, mutta orivesiläiset väänsivät erän itselleen 25-23. Neljäs erä kuvasi hyvin ottelun ailahtelevuutta. Välillä erää vei Viesti, välillä OrPo rimpuili itseään mukaan. Erä kuitenkin lopulta Saloon 25-18.

OrPon valmentaja Tuomas Alatalo ei lähtenyt pelaajiaan syyttelemään, vaikka joukkueesta ei onnistujia löytynyt. Alatalo ottaa tappion omaan piikkiinsä.

- En onnistunut joukkueen peliin valmistamisessa ja alku oli todella murhaavaa. Nyt käännetään katseet nopeasti sunnuntaihin ja siellä uusi yritys.

LP Viestin Teemu Sarna ei ollut tyytyväinen Salon nelospaikan hyökkäykseen.

- Nelospaikalta ei pallo kuollut riittävällä teholla, edes Martina Konecna ei ollut omalla tasollaan.

OrPo ja LP Viesti kohtaavat uudelleen heti sunnuntaina Vantaalla Suomen Cupin finaalissa.