OrPolle makea avausvoitto WoVosta 3-0 (25-22,25-19,25-22)

Olipa avauspeliksi huima tunnelma Oriveden Liikuntahallissa.  Kiitos siitä otteluisännälle, K-Supermarket Orivedelle.  Väkeä oli reilut 500 ja he saivat nauttia jännittävästä lentopalloillasta.

Ottelu alkoi OrPon osalta tahmeasti, mutta kahdessa ensimmäisessä erässä joukkue nousi sillasta voittoon.  Kolmas erä oli tasaisin, mutta siinäkin OrPo oli lopussa terävämpi ja kuittasi tärkeät kolme pistettä.  Ottelu oli siinä mielessä poikkeuksellinen, että passari ja kaksi keskitorjujaa ovat ottelun kovimpia pistenikkareita.  Alina Adamenya näytti heti, että hän on taitava passari, joka myös hyökkää terävästi.  OrPon tehokkain oli kippari Eeva Puukka 13/+10. Eveliina Smolander 9/+6 sai pelissä kymmenen passia ja tappoi niistä kahdeksan.  Salla Karhu oli ensimmäistä kertaa OrPon paidassa ja näytti kotiyleisölle taitojaan; mm huiman kylmäverinen syöttöputki ensimmäisessä erässä, jolla noustiin takamatkalta reiluun johtoon.
OrPon uusi passari Alina Adamenya osoitti olevansa luottamuksen arvoinen.  Hyvä, juonikas ja hanakasti hyökkäävä passari on haaste mille tahansa joukkueelle.  Alina valittiin avausottelussaan joukkeensa parhaaksi ja hän sai ansaitusti myös kolme LähiTapiola-pistettä. 

OrPon uusi kanadalainen vahvistus sai peliluvan ja kävinkin toisen ja kolmannen erän lopussa kentällä, syöttäen tärkeät kolmannen erän viimeiset pallot. Kolmas erä ja koko ottelu päättyi Salla Karhun upeaan torjuntaan aivan hyökkääjän varpaille sivurajan sisäpuolelle.  Joukkuevoitto.  Kiitos yleisölle hyvästä tunnelmasta ja kannustuksesta!

Jessica Kosonen, WoVo: Alku lähti hyvin, mutta ei jatkunut.  Nälkä tästä jäi.  Jännittikö, vai ei.

Salla Karhu, OrPo: Ensin jännitettiin ja alussa haparoitiin.  Sitten otettiin niskasta kiinni ja siitä se lähti.

Teemu Mäkikyrö, WoVo: Tyypillinen kauden avaus.  Eka kerran paineen alla.  OrPolla hyvä syöttö ja todella hyvä puolustus.  Passari luki hyvin meidän torjunnan.

Teemu Oksanen, OrPo:  Tänään tultiin kaksi kertaa tosi isosta kuopasta.  Luotin, että peli lähtee rullaamaan, enkä tehnyt vaihtoja.  Virhekuri aavistuksen parempi kuin vastustajalla.  Tärkeä voitto.

LähiTapiola-pisteet:

3  Alina Adamenya, OrPo
2  Eeva Puukka, OrPo
1  Salla Karhu, OrPo

K-Supermarket Oriveden isännöimässä ottelussa oli 538 katsojaa.

OrPo joutuu nyt myös pyytämään anteeksi, koska Joululehden stipenit piti jakaa tämän ottelun pitkällä erätauolla, mutta kauden alkuun ja tähän peliin valmistautuminen sekä ulkomaalaisvahvistusten asioiden järjestely veivät niin paljon voimavaroja, että tässä tuoksinassa stipendien jako jäi näiden muiden akuuttien asiioiden jalkoihin.  Stipendit jaetaan seuraavassa kotiottelussa 5.10. pitkällä erä tauolla.  Pahoittelemme suuresti tapahtunutta.