OrPolle ensimmäinen kiinnitys Suomen Cupin loppuotteluun

PaKa-OrPo 2-3 (25-21,19-25,8-25,25-18,10-15)

OrPon ottelu alkoi vaikeuksien kautta, kun Marcia Fusieger loukkasi nilkkansa tilanteessa 8-5.  Paka kiri välillä liki 10 pisteen johdossa, mutta Marcia pääsi peliin mukaan erän loppuvaiheilla ja OrPo kaunisteli aloituserän numeroiksi 25-21.  Toisessa erässä OrPo oli koko ajan johdossa ja pitkän erätauon alkaessa taululla olivat lukemat 19-25 ja erät 1-1.  Kolmannessa erässä OrPo näytti vahvuuksian ja tehtaili tässä ylivoimaisen erätuloksen 8-25.  Neljänteen erään PaKa otti vahvan alun ja meni kättelyssä 5-0 johtoon sekä venytti sen 10-3.  OrPo kävi kahdesti kolmen pisteen päässä, mutta ote ei pitänyt ja neljäs erä kirjattiin kotijoukkueelle 25-18.  Erät tasan 2-2.  Ratkaiseva viides erä lähti OrPon johdossa, mutta PaKa kiri rinnalle ja ohi tilanteeseen 6-4.  OrPon kantti oli kuitenkin päätöserässä vahvempi ja peli vihellettiin poikki lukemissa 10-15.

Suomen Cupin otteluissa jatkoon vaaditaan kaksi voitettua peliä.  Nyt OrPolla on yksi voitto ja seuraavaa haetaan Orivedellä keskiviikkona 23.11. klo 18:00.  Jatkopaikka loppuotteluun on yhden voitetun pelin tai sen jälkeen pelattavan ns. kultaisen erän takana. 

 

Orpolla oli viisi eräiseksi venyneessä ottelussa käytännössä vain kentällinen pelaajia.   Vastaanotto oli ehkä kauden heikoin, mutta hatun nosto tytöille jaksamisesta tässä matkustus- ja pelirumbassa.  Anni Mäkinen 22/+17, 4 torjuntaa ja yksi ässä, oli taas tehokkain.  Erika Mattos 25/+13, 3 ässää ja yksi torjunta.  Vaikkakin Liisa Hurskaisen pistesaldo meni yhdellä pakkaselle, Lissu syötti ottelussa huimat 30 kertaa, joista 6 ässää ja  vain kaksi meni hutiin.  Lissu syötti lähes koko kolmannen erän.  Loukkaantumisten ja työesteiden vuoksi poissa olivat Jenni Petäjäjärvi, Eeva Puukka, Heidi Hietala, Kaisa Kymäläinen, joten OrPo antoi tässä pelissä melkoisesti tasoitusta vastustajalle.