OrPolla oli kahden tappion viikonvaihde

Lauantaina Pihtiputaalla LiigaPloki piti hyvällä pelillä pisteet kotonaan ja voitti OrPon 3-0.  Sunnuntain ottelussa OrPo joutui nöyrtymään LP Kangasalalle 1-3.

Pihtiputaan ottelussa asiat menivät pienillä marginaaleilla. Erät olivat 25-21, 25-23 ja 25-23.  Eeva Puukan poissaolo tuntui ja näkyi otteissa.  Ploki pelasi hyvin ja puolusti erinomaisesti.  OrPo ei löytänyt iloista peliotetta koko ottelussa. 

Sunnuntaina OrPo oli kuin uudesti syntynyt.  Ensimmäinen erä meni vahvasti OrPon hallinnassa ja päättyi 25-16.  Toisen erän puoliväliin asti kaikki toimi hienosti, mutta sitten tuli kuuden pallon musta hetki, josta ei toivuttu.  Kangasala malttoi  paremmin ja piti oman tasonsa, kun se sai pelinsä rullaamaan. Kolme seuraavaa erää Kangasalalle, joista kaksi viimeistä selvin numeroin 19-25,16-25 ja 9-25.

OrPo-LP Kangasala 1-3 (25-16,19-25,16-25,9-25)

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:
Oli hyvä fiilis lähteä peliin.  Toisen erän puolesta välistä saatiin peli hallintaan. Torjunta pääsääntöisesti kohdallaan.

Myriam English, OrPo:
Hallitsimme ensimmäistä erää, sitten Kangasala.  En osaa sanoa, mihin ote katosi.

Ismo Tahvanainen, LP Kangasala:
Tärkeä peli ja tärkeä voitto.  Sarja on pitkä, sen aikana tulee hyviä ja huonoja pelejä.  Tänään oli jatkossa meidän päivä.  Passari pelasi hyvän pelin ja samoin Dalton.  Oltiin kärsivällisempiä ja ryhdikäs esitys meiltä.

Teemu Oksanen, OrPo:  Eka puolitoista erää oikeinkin hyvää.  Saatiin hyviä vastaanottoja ja passi kesti ehkä liian kauan.  Bensa saattoi loppua.  Tempopelin kautta ei saatu pinnoja.

LähiTapiola-pisteet:

3  Dalton Shelby, LP Kangasala
2  Moim Mercy, OrPo
1  Hämäläinen Hillaelina, OrPo

Otteluisäntä Betoco Oy palkitsi joukkueiden parhaina
LP Kangasalasta Schelby Daltonin
OrPosta Myriam English

 

OrPolla on viikko aikaa koota ajatuksia, kuinka omilla vahvuuksilla pelataan ottelu läpi.  Lauantaina 5.2. OrPo kohtaa LP Viestin Hämeenlinnassa Suomen cupin välierässä.  Yksi peli ja se yksi peli on hieno mahdollisuus.  Varmaan jokaisella on halu näyttää osaamisensa ja edetä sunnuntain loppuotteluun.
Toisena otteluparina on LP Kangasala ja LP Vampula.