OrPo-WoVo 3-1 (25-16,25-14,26-28,25-18)

OrPo vei kaksi ensimmäistä erää suvereenisesti, mutta kompuroi kolmannen erän lopussa sen verran, että se erä meni WoVolle. Neljännessä OrPo pelasi taas vahvasti ja etenkin syötti vastustajan vastaanoton sekaisin. OrPo voitti ässät peräti 19-3. Saara Holm teki ensimmäisen erän alkuun kuudessa syötössään neljä ässää ja neljännessä vei kovilla syötöillään OrPon ratkasievalle karkumatkalle 14-13 lukemista 19-13 numeroihin, mukaan mahtui taas yksi ässä.
Saara oli muutenkin huima ilta 18/+18, 6 ässää, 62% vastaanottoteho ja 57% hyökkäysteho, ei ainoatakaan virhettä neljään erään!
OrPo pelasi taas joukkueena vahvasti. Neljällä pelaajalla yli 10 pistettä. Emilia Putkisaari pelasi liberona kelpo ottelun, vaikka joutui WoVon pommitukseen. OrPo käytti hyvin materiaaliaan ja hieman flussan kourissa olleet pääsivät levähtämään.
Saara Holmin ohella Malina Terrell oli liekeissä 18/+12, 3 ässää ja 2 torjuntaa. Saara Lepistö leipoi keskeltä 11/+8, 2 ässää ja 3 torjuntaa. Janisa Johnson oli erikoisvartioinnissa, mutta teki 16/+7, 3 ässää ja 1 torjunta.
WoVosta erottui odotetusti kovaa iskevä Kristiine Miilen 18/+8.
Ottelu päättyi poikkeuksellisesti ottelupallotilanteessa WoVon päävalmentajan saamaan punaiseen korttiin ja siitä tuli OrPolle erän 25. piste.

Kristiine Miilen, WoVo: Kaksi ensimmäistä erää hirveitä. Kolmanteen ei ollut mitään menetettävää. Hienoa, että löysimme pelimme. Neljännessä OrPo oli parempi.
Saara Holm, OrPo: Pelattiin joukkueena hyvin. Kolmannessa notkahti, olisi saanut jättää tekemättä. Keskityttiin, että pidetään syöttö hyvänä.
Teemu Mäkikyrö, WoVo: Yritin sytyttää joukkuetta. Ei tarvi sotkea tuomareita tähän. Pehmeää pelaamista. 19 suoraa vastaanottovirhettä, se on liikaa.
Satu Natunen, OrPo: Hyvällä mielin. Lähdettiin hakemaan tältä viikolta 9 pistettä ja se saatiin. Pyrittiin painottamaan syöttöä. Kolmannessa ei toteutettu ihan niitä asioita, joita sovittiin. Hyvä, että neljäs saatiin vietyä.

Otteluisäntä Oriveden rakennus- ja muurauspalvelu palkitsi ja Niko Ronkainen jakoi palkinnot joukkueiden parhaille: WoVosta Kristiine Miilen ja OrPosta Saara Holm

LähiTapiola-pisteet:
3 Saara Holm, OrPo
2 Maria Tuominen, OrPo
1 Kristiine Miilen, WoVo

Yleisöä 412