OrPo voittoihin viikonlopun harjoitusotteluissaHarjoitusottelut kauden alla jatkuivat viime viikonloppuna Orivedellä. Viikonloppu aloitettiin edellisen harjoitusturnauksen tapaan OrPon ja LiigaPlokin kohtaamisella perjantaina. Ottelut jatkuivat lauantaina ensin OrPon kohdatessa LP Vampulan ja myöhemmin ottelulla LP Vampula - LiigaPloki. 

OrPolle onnistunut revanssi LiigaPlokista | Lopputulos: 2-1

OrPo ja Ploki kohtasivat jo toistamiseen kahden viikon sisään. Joukkueet avasivat kautensa harjoitusotteluiden osalta kaksi viikkoa sitten niin ikään Orivedellä pelatussa ottelussa. Tuolloin Plokin peli oli valmiimpaa ja pihtiputaalaisjoukkue voittikin ottelun erin 1-3. Tuona viikonloppuna pelituntumasta saatiin kiinni ja toiseen kohtaamiseen orivesiläisjoukkue tulikin jo paljon valmiimpana. Ottelu oli alusta asti tasainen ja jokainen erä päättyi vain muutaman pisteen erolla. Kaksi ensimmäistä voitti OrPo, kolmannen Ploki. Ottelua pelattiin ainoastaan kolme erää liikuntahallin käyttövuorojen tuoman aikarajan johdosta.

OrPon viikonlopun täydensi voitto viisi eräisestä LP Vampulaa vastaan | Lopputulos: 3-2

Lauantain ottelussa OrPo otti voiton LP Vampulasta. Pelillisten asioiden ulkopuolella ottelun hahmo oli LP Vampulan paidassa pelannut OrPon edellisten vuosien kapteeni Eeva Puukka, joka pystyi lauantain otteluissa esittämään tutun varmoja otteitaan. Ottelu oli perjantain Ploki pelin tapaan tasainen ja venyikin lopulta aina viidenteen erään asti. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa hetkensä ja kumpikin pystyivät ottamaan otteen ajoittain. OrPo voitti eristä ensimmäisen ja kaksi viimeistä.

OrPo pelasi tämänkin viikonlopun ilman ulkomaalaisvahvistuksia

OrPon harjoituottelut jatkuvat Oriveden liikuntahallilla keskiviikkona 28.9, kun OrPo saa vastaansa hallitsevan Suomen mestarin HPK:n.