OrPo voitti Pieksämäen murskaluvuin 3-0 (25-11,25-15,25-10)

Paikalle saapunut yleisö varmasti nautti näkemästään, OrPo pelasi hienosti, täysipainoisesti ja iloisesti.
Tilastosta löytyy komeita asioita:

-  OrPo oli pisteissä plussalla 40 ja Pieksämäki 14 miinuksella, torjunnat 12-4, ässät 8-1.

- Vastaanotto 72%, vain yksi vastaanottovirhe koko ottelussa 32 vastaanotosta.
- kaikki rotaatiot selkeästi plussalla, vastustajalla kaikki miinuksella
- kaikki pelaajat selkeästi plussalla

Mercy Moim 18/+12, 4 ässää

Salla Karhu 11/+6, 3 ässää, 13 vastaanottoa 54 % teholla

Eeva Puukka  9/+8, 6 torjuntaa

Eveliina Smolander 9/+7, 2 torjuntaa, todella liekeissä

Myriam English 6/+4, 1 ässä, 2 torjuntaa, 13 vastaanottoa ilman virheitä 77% tehoilla

Maria Tuominen, 3/+3, 2 torjuntaa

Hillaelina Hämäläinen, vastaanottoteho 100%, lukuisia upeita puolustuksia

Eveliina Smolander saalisti hyvillä suorituksillaan kolme LähiTapiola-pistettä.  OrPon materiaalin laajuus tulee tässä hyvin esille, sillä Eve on tällä kaudella jo kuudes eri OrPon pelaaja, joka on saanut kolme LähiTapiola-pistettä.

Ottelun parhaana OrPosta palkittu passari Maria Tuominen käytti laajasti ja monipuolisesti hyökkäysarsenaaliaan.  Vain neljästi Pieksämäki sai torjuttua OrPon hyökkäyksen omaksi pisteekseen.

Ottelu oli haastava, sillä takana oli pitkä tauko ja viisi voitettua peliä.  Joukkue malttoi pelata omaa peliään läpi koko ottelun.  Pitkä erätauko ja kaksi reilusti voitettua erää eivät päässeet vaikuttamaan kolmanteen erään ja jokaisella pää kesti viedä ottelua joukkueena alusta loppuun.

OrPo ohitti voitolla WoVon ja on nyt neljäntenä, vain pisteen perässä LP Kangasalaa, joka on pelannut yhden ottelun enemmän. 

OrPo:lla on kaikki omissa käsissä sijoituksensa suhteen.  Yksi tavoite tämän asian suhteen on saavutettu tänään ja lauantaina on seuraava.  OrPo kohtaa silloin kotonaan Meston Tampereelta. 

Heta Rissanen, Pieksämäki: Numerot on aika rumia.  Meillä asenteessa olisi ollut parantamista.  Hävettää vähän tuollaiset numerot.

Eveliina Smolander, OrPo: Hyvä peli meiltä.  Pitkän tauon jälkeen kaikilla kova into pelata.  Rullasi hyvin ja positiivinen meininki.  Oli mukava pelata.

Satu Natunen, Pieksämäki:  Tottakai Outin sairastuminen vaikutti pelin rakentamiseen.  Vastaanoton olisi pitänyt pysyä paremmin kasassa.  Tärkeä peli sunnuntaina, johon kerätään agrea ja asennetta.

Teemu Oksanen, OrPo:  Tulokseen äärettömän tyytyväinen ja etenkin, kuinka se tehtiin.  Tavoite oli viedä peliä.  Taktiset asiat toimivat hyvin, keskeltä jäätävät tehot. 

LähiTapiola-pisteet:

1 Eeva Puukka, OrPo
2 Mercy Moim, OrPo
3 Eveliina Smolander, OrPo

Otteluisäntä Weber palkitsi joukkuidensa parhaina

Pieksämäki      Ivana Bulajic
OrPo                Maria Tuominen

Yleisöä 298