OrPo voitti LiigaEuran hienolla pelillä 3-1 (25-14,25-19,27-29,25-9)

Orpo esitti ennen kaikkea loistavaa puolustuspeliä, mutta oli muillakin osa-alueilla vastustajaansa vahvempi.  Yleisö sai nauttia hyvistä ja jännittävistä taistelupalloista.  OrPon vastaanotto toimi ja passari Jenni Hiltunen pyöritti hienosti koko hyökkäyskalustoa sekä teki myös itse verkolta pisteitä.

Ensimmäisessä erässä OrPo hivuttautui pikkuhiljaa vastustajalta karkuun.  Anni Mäkinen niittasi kuutospaikalta numerot 14-9 teksniselle aikalisälle.  16-9 Koskinen otti Euralle ensimmäisen aikalisän.  Anu tehtaili syöttövuorollaan 4 ässää ja Heidi Hietala puolusti kuin unelma.  Tatsiana Lapukhina päätti erän lukemiin 25-14.
Toinen erä mentiin alussa LiigaEuran hienoisessa johdossa.  OrPo tasoitti 8-8 tilanteessa.  Eura kiri vielä johtoon tekniselle 12-14.  16-16 tilanteesta OrPo lähti taas omille teilleen ja vei erän 25-19.  Jenni Hiltunen pyöritti tasaisesti hyökkääjiä ja useampi pelaaja oli hyvillä tehopisteillä.

Pitkä erätauko on usein käännekohta otteluissa.  LiigaEura muutti hieman vastaanottovastuitaan ja se auttoi.  Erää mentiin tasaisemmin.  OrPo johti vielä 22-18, mutta muutamilla virheillään avitti Euraa rinnalle.  Tilanteessa 24-24 mentiin jatkopalloille.  LiigaEura vei erän 27-29.

Neljäs erä alkoi OrPon komennossa ja jatkuikin.  Ratkaisuerä oli nopeasti ohi ja sen loppunumerot 25-9.

LiigaEuran päävalmentaja Jukka Koskinen: Ei voi kuin oikeastaan ihmetellä, mihin fiilis katosi hyvän Viesti-pelin jälkeen.  OrPo puolusti erinomaisesti.  Oma syöttö heikko pari erää.

OrPon päävalmentaja oli tyytyväinen joukkueen tasapainoiseen esitykseen.  Tytöt kasasivat hyvin itsensä kolmannen erän jälkeen.  Kokonaispisteet +47 koko joukkueelta komeata luettavaa.  Torjunnat voitettiin 12-8 LiigaEuraa vastaan, joka on liigan parhaita torjujia.  Neljäs sija varmistettiin.

Alan Miehet palkitsiva OrPon Anu Ennokin positiivisimpana pelaajana.

Lähitapiolapisteet:
1 Anni Mäkinen, OrPo
2 Anu Ennok, OrPo
3 Jenni Hiltunen, OrPo

Otteluisäntä, Oriveden seurakunta palkitsi parhaina OrPosta hienon pelin passarina ja joukkueen kipparina pelanneen Jenni Hiltusen 10/+8, 1 ässä ja 3 torjuntaa.  LiigaEurasta Elli-Noora Hiltusen 13/+5, 2 ässää ja 2 torjuntaa.

Anu Ennok uurasti taas valtavasti ja teki tehot 21/+2, 6 ässää ja 1 torjunta, nosti LiigaEuran 67:stä syötöstä 50, teki 34 passista pisteet 41% tehoilla, syötti 32 kertaa, joista 6 ässää, sekä puolusti upeasti
Anni Mäkinen oli samoin liekeissä 17/+14, 4 ässää
Tatsiana Lapukhina pelasi varman tyylikkäästi 13/+13, 2 ässää.
Eeva Puukka 12/+9, 4 torjuntaa oli ilopillerinä verkolla, kuten myös
Erin Little 11/+2, 1 ässä ja 4 torjuntaa.
Heidi Hietalan vastaanotto taas komea 64% ja huimia puolustuspalloja koko ottelun ajan.

Oriveden seurakunnan isännöimässä ottelussa oli 367 katsojaa.  Joukkue kiittää hyvästä kannustuksesta tässä tärkeässä ottelussa.