OrPo voitti Kuusamossa 3-0 ja tasoitti ottelusarjan 1-1

OrPo voitti Pölkky Kuusamon 3-0 toisessa puolivälierässä ja Mercy Moim (22/+16) oli illan kuningatar

Moim takoi 15 hyökkäyspistettä 35% tehoin ja syötti puolet (4) joukkueen ässäsyötöistä. Jokaisessa erässä OrPo karkasi useamman pisteen karkumatkalle. Tähän kotijoukkue ei pystynyt vastaamaan. Eräpisteet kirjattiin 16-25, 22-25 ja 19-25.

Salla Karhu, OrPo:
- Pelitaktiikasta pidettiin hyvin kiinni. Jokaisella pelaaja oli playoff-halu tehdä oikeita asioita. Ässäsyötöt voitettiin 8-0 ja vastaanotossa oltiin myös parempia. Oma tilastoluku (9/+1) ei ole nätti luku, mutta hyvä fiilis jäi muista onnistumisista kentällä.
Teemu Oksanen, OrPo:
- Ammattimainen esitys joukkueeltani, olen ylpeä. Ilme oli hyvä tänään. Syöttö ja VO- peliä hallittiin. Moim pelasi tänään mahtavan pelin. Salla Karhu onnistui vastaanotto- ja puolustustehtävissä. Eveliina Smolander (13/+10) otti hienosti seitsemän torjuntapistetä.
Me'Ashah Nicholson, Pölkky:
- Meilllä ei ollut tarpeeksi energiaa pelissä. Meidän pitäisi paremmin taistella ja nousta ahdingosta piste kerrallaan. Oman pelini (11/+8) oli ihan OK, mutta tärkeämpää olisi kaikkien pelaajien onnistuminen joukkueessa.
Tuomas Alatalo, Pölkky:
- Onnittelu OrPolle! Heidän vastaanottopelaaminen oli tänään hyvää. En tiedä säikähtiko oma lammaslaumani yleisömäärää, mutta en saanut pelaajia tekemään sovittuja asioita. Näissä peleissä laitapelaajien taisto OrPon Moimin ja Pölkyn Prokopenkon välillä ratkaisee useasti pelin kulkua. Tänään Moim voitti taiston 100-0.

Parhaat pelajaat:
Pölkky: Nicholson
OrPo: Moim

Pölkky: Nicholson 11/+8, Prokopenko10/+0, Klimova 7/+1
OrPo: Moim 22/+16, Smolander 13/+10, Karhu 9/+1

OTTELUTILASTO