OrPo voitti Kuortaneen 3-0 (25-22,25-23,25-14)


Kuortane pelasi hyvällä syötöllä ja todella vähillä virheillä kaksi erää, mutta sitten OrPo sai pelinsä vapautuneemmaksi ja vei ottelun 3-0.

OrPon ulkomaalaiset olivat todella hyviä.  Janisa Johnson 20/+13 ja Malina Terrell 14/+11, molemmat 56 % hyökkäystehoilla ja Mechell  Daniel väläytti osaamistaan.  Mechell oli kentällä käytännössä vain kolmannen erän ja teki pisteitä  7/+5, 43 % hyökkäystehoilla.  OrPon hyökkäys oli tehokas 49 %.  Torjunnat 9-3 ja ässät 7-4 OrPolle.  Kolmannen erän iloisesta ja tehokkaasta pelaamisesta on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin.

Suvi Kokkonen, Kuortane:  Kaksi ekaa erää pelattiin niin hyvin kuin pystyttiin, mutta kolmas erä uupui täysin.  Kehittävää pelata Mestaruuliigassa.

Anni Toivonen, OrPo:  Oli ihan mukava pelata.  Toinen erä oli tiukka, mutta saatiin kolmas erä mukavasti kotiin. 

Tapio Kangasniemi, Kuortane:  Aika tyypillinen, kuten Suvikin sanoi.  Periaatteessa ollaan parin pinnan päässä erävoitoista.  Niissä se veri punnitaan.  Erityisen hyvää oli, että kaksi ensimmäistä erää pelattiin vähillä virheillä, kahdessa erässä viisi yhteensä.  Tämä on hieno ja kova ryhmä.

Satu Natunen, OrPo:  Tiedettiin, että Kuortane on hyvä porukka.  Ei ollut meillä aivan täysipainoista tekemistä.  Kolmanteen löytyi oma rento tekeminen ja olen tyytyväinen voittoon.

Otteluisäntä Weber valitsi joukkueidensa parhaiksi Kuortaneelta Suvi Kokkosen ja OrPosta Janisa Johnsonin.

LähiTapiola-pisteet:
3 Janisa Johnson, OrPo
2 Malina Terrell, OrPo
1 Yasmine Madsen, Kuortane

Yleisöä 320.  Joukkue kiittää hyvästä kannustuksesta!