OrPo voitti ensimmäisen pronssiottelun 3-1

Tasainen, tasokas ja jännittävä ensimmäinen pronssipeli OrPolle 3-1 (22-25,25-22,25-21,28-26) ja voitti pelin keskeltä: Eveliina Smolander 17/+15 ja Saara Lepistö 14/+13.

Olena Prokopenko, Pölkky:  Olimme hyviä tänään ja lähellä oli myös voitto, mutta lauantaina kotona olemme terävämpiä.  Mielellään otan tuon verran passeja (69), mutta en ole aivan tyytyväinen prosentteihin.

Eveliina Smolander, OrPo:  Voitto kyllä lämmittää.  Tiedettiin, että tulee tasainen peli.  Nyt focusta lauantaille, koska siitä tulee varmasti kova peli.  Tuli hyvää passia Mantulta ja hyviä nostoja.

Tuomas Alatalo, Pölkky:  Orivesi oli piirun verran parempi tänään.  Olimme suht´ hyviä niillä osa-aluilla, jotka usein sakkaavat, mutta muuten puuttui tasaisuus joukkueelta.   Meiltä ehdottomasti parhaita vieraspelejä.

Satu Natunen, OrPo:  Toki voitto lämmittää.  Tosi tiukkaa peliä odotettiin ja sitä tuli.  Taitopalloa ja tuuria.  Parannettavaa jäi meilläkin.  Kiitos yleisölle, mahtava kannustus.  Kaikki vain kynnelle kykenevät mukaan.

Otteluisäntä Tampereen Lattiamestarit Oy palkitsi joukkueiden parhaina Olena Prokopenkon Pölkystä ja Saara Lepistön OrPosta.

Ottelusarja jatkuu lauantaina Kuusamossa, jolloin OrPolla on mahdollisuus katkaista sarja.  Jos Pölkky voittaa kotonaan, pronssit ratkaistaan keskiviikkona 12.4. Orivedellä.