OrPo välieriin

5. puolivälierä OrPo-Pölkky 3-0 (26-24,26-24,25-13, OrPo jatkaa välieriin

Kiitos mallikkaasta taistelusta Pölkylle. Pelattu puolivälieräsarja oli tasokasta ja jännittävä aivan loppumetreille.

OrPo pelasi joukkueena, mutta tässä ottelussa pelaajat nousivat todella suureen rooliin kukin vuorollaan.  Ensimmäisen erän ratkaisupalloissa Myriam English teki kolme hyökkäystä, kaikki pisteiksi ja ne takasivat OrPolle ensimmäisen erän voiton.  Passari Maria Tuominen, jonka otteluisäntä Oriveden kaupunki, palkitsi OrPon parhaana, pelasi taas upean ottelun.  Eeva Puukka samoin läpi ottelun itse varmuus.  Salla Karhu, taas 30 nostoa ilman virheitä, Mercy Moim, ei aivan paras ilta, mutta monta hyvää suorritusta.  Alina Adamenya, passarin tontilta hakkuriksi ja hyville tehoille...tärkeä uurastaja.  Hillaelina Hämäläinen puolusti tässäkin ottelussa upeasti, etenkin kolmannessa erässä aivan elintärkeät pallot ylös.  Vastaanotto 77%!  Eveliina Smolander on pelannut upeat puolivälierät.  Tärkeitä pisteitä tärkeisiin paikkoihin, etenkin kolmannessa erässä.  Aloituskuusikko kaikki plussalla, hyvin pelattu.

Iida Paananen, Pölkky:
No…vaikea tässä tilassa sanoa mitään.  Ekassa ja tokassa mentiin jatkopalloille.  Onnea OrPolle jatkossa, kiitos Tumpille, meillä on ollut hyvä kausi.

Maria Tuominen, OrPo:
Olo on jettisjee.  Voittoa lähdettiin hakemaan, saatiin hyvä startti.  Toisessa erässä meinasi käydä kylmät. Hieno sarja ja on nämä hienoja pelejä.  Eve on pelannut todella hyvän sarjan ja niin se pitää saadakin näissä peleissä itsestään irti.  Hyvä ryhmä, hieno fiilis!

Tuomas Alatalo, Pölkky Kuusamo:
Onnittelut Teemulle ja OrPolle.  Tuolla vastaanotto- ja puolustuspelillä mikä tahansa on mahdollista.
Meille kolmas erä oli kuin kausi pienoiskoossa. 
Teemu Oksanen, OrPo:
Onnellinen.  Kiitos Pölkylle ja Tumpille hienosta ja rehdistä sarjasta.  Aloitettiin erät hyvin ja vietiin peliä koko ajan.  Erien lopussa jännitys painoi ja tuli virheitä.  Kolmanteen virhesarake pieneni huomattavasti.  Ylpeä tytöistä ja etenkin Eveliina Smolanderista , nosti upeasti tasoaan ratkaisupeleihin.

568 katsojaa.  OrPo kiittää hienosta tunnelmasta ja hyvästä kannustuksesta.