OrPo sukelsi Kangasalla

Tämän vuoden cup-voittaja LP Kangasala ei jättänyt jossiteltavaa, kun Oriveden Ponnistus taipui Pitkäjärvellä selvästi 3-0 (25-23,25-16,25-17). Avauserässä OrPo pisti vielä hyvin hanttiin, vaikka joukkue teki peräti kuusi syöttövirhettä. Toisessa erässä OrPon virhevaikeudet jatkuivat niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Kolmas erä ei tuonut muutosta peliin vaan sarjapisteet matkasivat selvästi Kangasalle.

OrPosta ei tällä kertaa hirveästi onnistujia löytynyt. Anni Mäkinen piti parhaiten oman tasonsa tehoilla 14/+7. Saara Lepistö nappasi neljä torjuntaa. Saana Koljonen pelasi joka erässä vahvan takakenttäkierroksen, myös Nette Tuominen onnistui kolmannessa erässä nostoissaan.

LP Kangasalan tehokkain oli Sherri Williams, 15/+13. Yleispelaaja Magda Maras säesti tehoilla 14/+4.

OrPon valmistautuminen otteluun oli hankala salivaikeuksien takia. Valmentaja Tuomas Alatalo oli silti harmissaan joukkueen otteista.

- Hengetön esitys. Henkilökohtainen virhemäärä järkyttävä, kahdessa ensimmäisessä erässä yli 20 pistettä suoraan vastustajalle, niin sillä ei Kangasalan tasoista joukkuetta voiteta. Joskus tulee turpaan, mutta silloinkin pitäisi taistella loppuun asti. Voin luvata, että ensi lauantaina nähdään kentällä taisteleva OrPo.

Kangasalan valmentaja Ismo Tahvanainen oli luonnollisesti tyytyväinen voittoon.

-  Hyvä 3-0 voitto, OrPo on hyvä joukkue. Omalla taktisella syötöllä saatiin Oriveden terävimmät aseet pehmitettyä. Keskitorjujat onnistuivat pisteiden teossa.

OrPon parhaana palkittiin Anni Märkinen, Kangasalta libero Roosa Koskelo.

OrPon pelit jatkuvat ensi lauantaina Orivedellä, kun vastaan saapuu niskaan hengittävä LiigaEura.

 

Anni Mäkinen 14/+7

Tatsiana Lapukhina 8/+3

Saara Lepistö 6/+3

 

Sherri Williams 15/+13

Magda Maras 14/+3

Eveliina Smolander 7/+5