OrPo piti pisteet kotona ja voitti LiigaPlokin 3-1

Tahmean alun jälkeen OrPo sai pelinsä kulkemaan paremmin ja piti tärkeät sarjapisteet Orivedellä.  OrPo-LiigaPloki 3-1 (20-25,25-18,25-22,25-14)

Eveliina Koljonen, LiigaPloki:
Alku meni tosi hyvin.  Toisessa erässä kävi jotain.  OrPo tuli kovemmalla syötöllä ja se näkyi vastaanotossa.  Vastaanottomme ailahteli loppupelissä.
Jenni Tuovila, OrPo: 
Ei kaunista.  Meni loppua kohti paremmin.  Itsellä ollut nihkeä syksy ja nyt pari lukkoa aukeni.  Syöttö kulki.  Joukkueelle saatava vielä tasaisuutta.

Jouko Koljonen, LiigaPloki:
Mitä pidemmälle peli eteni, meillä porukka pehmeni ja ei ollut kylmäpäisyyttä ratkaisuihin, vaastuunkantajia.  Olemme kuitenkin menneet eteenpäin.

Teemu Oksanen, OrPo:
Mercyllä vaikeaa Plokia vastaan, turhia virheitä liikkaa.  Syöttö-vastaanottomme kuitenkin sen verran hyvä, vaikka ei säännöllisyyttä.  Eräs rotaatio +17 ja toinen -10.  Jenni toi vaihdosta sitä, mitä tarvittiin.  Lupaa hyvää, kun tulee kilpailua pelipaikalle.

Otteluisäntä Oriveden kaupunki palkitsi joukkueiden parhaina LiigaPlokista Rhianno Tookerin 15/+10 ja OrPosta Salla Karhun 15/+8, 3 ässää, 2 torjuntaa, 30 vastaanottoa ilman virheitä 70% teholla.

LähiTapiola-pisteet
3    Eeva Puukka, OrPo
2    Jenni Tuovila, OrPo
1    Eveliina Koljonen, LiigaPloki

Yleisöä 351