OrPo pehmitti LP Kangasalan 3-0

OrPo näytti taas, mitä se osaa ja tahtoo.  LP Kangasala kaatui selkeästi 3-0 (25-18,25-18,25-13)

OrPo oli parempi jokaisella osa-alueella ja vei ottelua käytännössä koko ajan.  

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala:  Kyllästyttää tää häviäminen.  Vastaanotto pitää saada paremmaksi, mutta verkoltakin tarvitaan tehoja.  Näyttää varmaan katsomoon, että usko on kadonnut.  Se pitää kaivaa jostain.

Sanna Häkkinen, OrPo:  Meillä aiemmat pelit ovat olleet ailahtelevia.  Tänään onnistuttiin saamaan kaikki palaset kohdalleen.  Erityisesti torjunta oli hyvää ja syötöllä saatiin vastustajalta terävyyttä pois.  Kaikki halusivat voittaa.  Valmistauduimme hyvin ja määrätietoisuudesta tuli se rohkeus.
Virginie de Carne, LP Kangasala: Tietenkään nyt ei ole hyvät fiilikset.  Työskentelemme kovasti uutta kuviota, jota ei ole vielä ehditty harjoitella riittävästi.
Satu Natunen, OrPo: Hyvä fiilis.  Päästiin valmistautumaan peliin hyvin ja tehtiin, mitä sovittiin.  Hyvä kokonaisuus.  Kiitos koko joukkueelle.

Otteluisäntä kansanedustaja Arto Satonen palkitsi joukkueidensa parhaina LP Kangasalasta Tiiamari Sieväsen ja OrPosta illan kunigattaren Malina Terreliin 15/+10, 7 ässää

LähiTapiola-pisteet:
3 Malina Terrell, OrPo
2 Saara Lepistö, OrPo
1 Maria Tuominen, OrPo

OrPo puolusti ja torjui upeasti, voittaen torjunnat 10-6.  Malina Terrell oli liekeissä 15/+10 ja takoi 7 ässää.

Janisa Johnson 10/+4, vastaanotto 55%, useita upeita puolustuksia.  Janisalla on huiman pomppunsa lisäksi aivan salamannopeat jalat, kun hän ehtii puolustamaan todella vaikeitakin palloja. 
Saara Lepistö saalisti 6 torjuntaa ja teki tehot 9/+5.  Ulottuva Mechell Daniel pääsee peli peliltä paremmin juonesta kiinni, 8/+2, 1 ässä ja 2 torjuntaa.  Kangasala pommitti häntä syötöillään, mutta sai vain kaksi kahdestakymmenestä uppoamaan.
Eveliina Smolander torjui OrPon ottelupalloon sekä myös sinetöi ottelupallon torjunnalla, virheetön ja tehokas ilta 6/+6, 2 torjuntaa.  Maria Tuominen passasi hyvin, iski 2 ässää ja tuuletti railakkaasti.  Sanna Häkkinen piti takakentän puhtaana, vastaanottoteho 50%, useita upeita puolustuksia ja hakuja.

Hieno ilta koko joukkueelta.  OrPo kiittää yleisöä hyvästä kannustuksesta.

Yleisöä  432