OrPo otti täydet kolme pistettä LiigaEuralta

Oriveden Ponnistus voitti LiigaEuran 3-1 ja otti tärkeät 3 pistettä. Molemmat joukkueet esittivät hyvää puolustuspelaamista. OrPo voitti kaksi ensimmäistä erää 25-19 ja 25-22. Kolmannessa erässä LiigaEura latasi piipun täydeltä ja onnistui viemään erän 25-23. Neljännessä erässä Euralla oli vahva alku, mutta Orpo nousi 9-16 sillasta esin tasatilanteeseen 18-18 ja erä- ja otteluvoittoon 25-20. Erika Mattos pelasi neljännessä erässä todella vahvasti. Heidi Hietalan puolustuspeli oli upeaa ja tärkeää. Hemmon vastaanotto komea 78% Eeva Puukka pelasi myös hyvän ottelun ja oli kahdessa ensimmäisessä erässä lähes pitelemätön.
 
LiigaEuran päävalmentaja Jukka Koskinen oli yleisesti ottaen moneen asiaan tyytyväinen. Jatkoimme viime sunnuntain kuusikolla, jossa tuntuu olevan mahdollisuuksia. Meille tyypillistä, että pitkäjänteisessä työssä hävittiin OrPolle. Elli-Noora Hiltunen pelasi erinomaisen pelin.
 
OrPon käskyttäjä Tuomas Alatalo totesi, että taktisesti pelasimme hyvän ottelun. Saimme Euran hyökkäyksen kuriin. Heidi Hietala pelasi vahvan puolustuspelin ja on mukavaa, että Kaisa Kymäläinen on taas mukana.
 
Erika Mattos 24/+14, 1 ässä, 3 torjuntaa
Anni Mäkinen 18/+12, 1 ässä ja 1 torjunta
Eeva Puukka 15/+13, 3 ässää ja 4 torjuntaa
Marcia Fusieger 7/+3, 1 ässä ja 1 torjunta

 
Lähivakuutuspisteet:
1  Erika Mattos, OrPo
2 Jenni Petäjäjärvi, OrPo
3 Anni Mäkinen, OrPo

Viking Linen sisupussi-palkinnot:
Anni-Leena Mäki-Valtari, LiigaEura
Heidi Hietala, OrPo
 
Yleisöä Rautia Oriveden isännöimässä ottelussa 378