OrPo otti tärkeät kolme pistettä Kuusamon Pallokarhuilta

OrPo-PaKa 3-0 (25-20,25-18,29-27)

Orpo aloitti ottelun tahmeasti syöttövirheillä ja vaisulla otteella.  Vasta tilanteessa 14-14 alkoi oma peli rullata.  Tilanteessa 19-15 tapahtui ikävä loukkaantuminen, kun passari Jenni Petäjäjärvi putosi puolustustilanteen jälkeen Erika Marrosin jalan päälle ja Jennin nilkka venähti.  Eveliina Koljonen tuli passariksi ja joukkue piti hyvin pelin kuosissa.  Ensimmäinen erä OrPolle 25-20.  Toinen erä oli kotijoukkueen heiniä.  Libero Sanna Häkkinen pelasi hienoa peliä nostaessaan ja puolustaessaan palloja passarille.  Evellä oli mahdollisuus käyttää kaikkia hyökkääjiä ja ratkaista pari palloa myös tyylikkäästi itse.

Kolmas erä alkoi jälleen takkuisesti ja PaKan aikalisän jälkeen tilanteesta 10-10, ottelu oli jännitttävää sekä hyvää taistelua jatkopalloille asti.  Viimeiset niitit löivät OrPon brasilialaisvahvistukset Marcia Fusieger ja Erika Mattos.  Erika latasi ottelupallon PaKan torjunnan välistä ja puolustuksen käsien kautta peräseinälle.

Kuusamon Pallokarhujen päävalmentaja Viktor Circenko kertoi joukkueella olleen vaikea lähtökohta peliin, kun yksi parhaista pelaajista oli sairaslistalla tässä pelissä. Hyvä, iloinen ja taistelutahtoinen peli meiltä, mutta hyökkäyksessä on edelleen ongelmia.

OrPon päävalmentaja Tuomas Alatalo oli tyytyväinen voittoon: Tosi tärkeä kolme pistettä. Aika heikosti aloitettiin, mutta sitten päästiin peliin mukaan. Toinen erä oli meiltä hyvä, mutta kolmannessa vaikeuksia. Tytöt taistelivat kuitenkin voiton. Kokonaisuutena puolustuspelaaminen on mennyt parempaan. Nyt vain syöttövirheitä tuli meille poikkeuksellisen paljon 10 ja vain kaksi ässä.

OrPo:
Erika Mattos 20/+10
Sanna-Mari Perkiö 11/+8

PaKa:
Bianca Comes 15/+7
Sini Nevalainen 9/+7

Parhaat pelaajat:
OrPo, libero Sanna Häkkinen, vastaanotto 69% ja upeita pelastuksia
PaKa, Bianca Comes

Lähivakuutus-pisteet:

3  Sanna-Mari Perkiö/OrPo, 2 Erika Mattos/OrPo, 1 Bianca Comes/PaKa


Yleisöä Weberin isännöimässä ottelussa 351