OrPo otti LP Kangasalalta täydet kolme pistettä

OrPo- LP Kangasala 3-0 ( 24-14,25-21,25-22) 

OrPo otti Kangasalalta täydet kolme pistettä hyvällä joukkuepelillä  ja siirtyi sarjassa kakkoseksi pisteen LP Viestin perässä.

Tiiamari Sievänen, LP Kangasala: Ei voi olla tyytyväinen 3-0 tappioon, mutta ensimmäisen erän jälkeen päästiin hyvin peliin mukaan.  Liikaa helppoja virheitä.  OrPolla oli hyvä syöttö.

Agnes Pallag, OrPo: vastaanottomme oli hyvä.  Seurasimme taktiikkaa ja pystyimme hyökkäämään hyvin.  Pesimme kasvomme ja pelasimme joukkueena.

Tuomas Alatalo, LP Kangasalan päävalmentaja:  Onnittelut voittajalle.  Tulosta on kunnioitettava.  Eka erä oli hirveä.  Syöttö-vastaanotossa oltiin jäljessä ja kun näin on, pelaaminen on hankalaa.

Laszlo Hollosy, OrPon päävalmentaja:  Kiitän Luojaa tästä tuloksesta.  Tytöt olivat hieman hermostuneita.  Pitää selvittää ajatukset ja keskittyä taktiikkaan.  Sanoin tytöille, että uskokaa omaan tekemiseen.  Hienoa pelissä oli vastaanotto.  Oli erittäin tärkeään, että avasimme nopealla pelillä Kangasalan pitkän torjunnan.

Ässät OrPolle 5-3, torjunnat 7-5, vastaanottoprosentti 74-49.

Parhaina palkittiin:
OrPosta Eeva Puukka 11/+8, 1 torjunta, 17 passista hyökkäystehot 59%
LP Kangasalasta Eveliina Vilponen 10/+7, 2 ässää, 13 passista 62% tehoilla

LähiTapiola-pisteet:
3 Eeva Puukka, OrPo
2 Agnes Pallag, OrPo, 16/+9, 2 ässää, 25 vastaanottoa 80% tehoilla, 23 passista 48% hyökkäystehot.
1 Saana Koljonen, OrPo, vastaanottoprosentti huima 93!!

Yleisöä  Weberin isännöimässä URHOtv:n ottelussa oli 596.  Joukkue kiittää taas hyvää kotiyleisöä hyvästä kannustuksesta.