OrPo-Mesto 3-0 (25-21,25-20,30-28)

Orivedellä taisteltiin erien alut tasaisesti.  OrPo oli jokaisessa erässä lopussa vahvempi.  Mesto pelasi hyvin ja kolmannessa sen riskin otto toi tulosta, se taisteli itselleen kaksi eräpalloa, mutta OrPo piti pintansa.

Johanna Siuro, Mesto:Meille sinänsä merkityksetön ottelu, paikka varmistettu.  Haettiin omaa peliä ja onnistuttiin, menty joukkueena eteenpäin.   OrPolla hyvä vastaanotto.  Kotimaisena joukkueena meillä ei ole mitään hävettävää, vaikka lukemat ovatkin 3-0.

Eveliina Smolander, OrPo:  Tulosta haettiin ja saatiin.  Kova viikko takana.  Meillä nousi pallo hyvin.  Ei meiltä paras peli, mutta voitettiin.

Viktos Circhenko, Mesto: Toisaalta tyytyväinen, peli kulki ja hyvä tunnelma kentällä, vaikka 3-0.  Meiltä toinen hyvä peli peräkkäin, joukkue kehittynyt.  OrPolla erinomainen vastaanotto 65% ja täydellisiäkin 31%, hyvä passari ja hyvät keskarit.

Teemu Oksanen, OrPo: Tulos oli tärkein.  Kova harjoitusviikko ja Eveliinasta näki hyvin, kuinka hyvä harjoittelu on siirtynyt peliin.
Erien lopuissa ehkä odoteltiin, että ne menisivät uitsestään.  Siuron Jossu pelaa hyvin ja häneen on vaikea saada otetta.

Otteluisäntä Oriveden seurakunta palkitsi joukkueiden parhaina

Mestosta Johanna Siuron ja OrPosta Maria Tuomisen.

LähiTapiola-pisteet:
1  Eveliina Smolander, OrPo
2  Alina Adamenya, OrPo
3 Maria Tuominen, OrPo

Yleisöä 380