OrPo-LP Viesti lauantaina 01.12.2012 klo 17:00

Naisten lentopallokentillä ennätyksellisesti valtaa pitänyt LP Viesti on OrPon vastustajana lauantain kotipelissä.  Tällä kaudella liiga on tasoittunut ja LP Viesti on hävinnyt jo kaksi peliä kotimaisille joukkueille.  HPK ja liiganousija Woman Volley ovat molemmat kaataneet hallitsevan suomenmestarin.  OrPolla on siihen myös hyvällä omalla pelillä täydet mahdollisuudet. 

Tehotilastoissa OrPon Eeva Puukka johtaa torjuntatilastoa 33 tappotorjunnalla ja vastaanotossa johdossa OrPon Heidi Hietala 66,2%, kakkosena LP Viestin Hillaelina Hämäläinen 64,8% ja kolmantena OrPon Saana Koljonen 64,2%.  Hyökkäysprosenteissa on johdossa LP Viestin Dubravka Stojanovic  59,3.  Pistekeskiarvoissa OrPon Tatsiana Lapukhina 15,8 on seitsemäntenä juuri ennen LP Viestin Lena Kozyriatskaa 14,3. Molemmilla joukkueilla on hyvä peli alla, joka enteilee hyvää ja jännittävää ottelua kahden taitavan joukkueen välillä. 

 Mielenkiintoinen kohtaaminen tulee myös valmentajien välillä, kun OrPon Tuomas Alatalo kohtaa entisen oppimestarinsa Toni Lemminkäisen, joka on lauantain pelissä joukkueensa valmentaja.