OrPo-LP Kangasala ke 19.12. klo 18:30 Suomen Cup välierä 1

 
OrPo haastaa Kangasalan Suomen Cupin välierässä

Oriveden Ponnistus ja LP Kangasala aloittavat keskiviikkona taistelun Suomen Cupin toisesta finaalipaikasta. 5. tammikuuta pelattavassa finaalissa vastaan asettuu hallitseva cup-mestari LP Viesti.

Mestaruusliigassa toisena majaileva LP Kangasala ei ole vielä Suomen Cupin finaalissa esiintynyt. OrPo pääsi viime kaudellakin taistelemaan cupin voitost...a, mutta taipui niukasti salolaisille eräluvuin 3-2.

OrPo ja Kangasala ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti. Molemmilla kerroilla Kangasala on poistunut kentältä voittajana luvuin 3-1. Kangasalan kovin syömähammas on yleispelaaja Magda Maras, joka valittiin muun muassa marraskuun Mestaruusliigapelaajaksi. Lisäksi ulottuva keskipelaaja Sherri Williams on uhka niin hyökkäyksessä kuin torjunnassakin. OrPo palasi liigassa viime viikonloppuna voittojen tielle ja kohensi itseluottamustaan tappioiden jälkeen. Yleispelaajat Anu Ennok ja Tatsiana Lapukhina olivat tehokkaina hyökkäyksessä, myös puolustuspeli toimi hienosti libero Saana Koljosen johdolla.

Suomen Cupin välierät pelataan kaksiosaisena ottelusarjana. Otteluvoittojen ollessa tasan, pelataan tarvittaessa ns. kultainen erä 15 pisteeseen. Ensimmäinen osaottelu Oriveden Liikuntahallissa keskiviikkona 19.12. klo 18.30 ja toinen peli perjantaina 21.12. klo 18.30 Kangasalla.