OrPo jatkaa Suomen Cupissa

OrPo voitti selkeästi Pieksämäki Volleyn Suomen Cupin puolivälierässä 3-0 (25-21, 25-9, 25-10)

Anna Kaisa Kerminen, Pieksämäki: Eka erä näytti tosi lupaavalta, siten ei osattu pitää omaa tasoa.

Myriam English, OrPo: Meillä oli kova joukkue kentällä.  Puolustuksen ja hyökkäyksen kautta tehtiin vastustajan peli vaikeaksi.

Satu Natunen, Pieksämäki: OrPolle onnittelut Suomen Cupin jatkopaikasta.  Eka erän jälkeen jäätiin kyydistä.  OrPolla hyvä syöttö ja puolustus.  Joka osa-alueella vielä haeskelee.

Teemu Oksanen, OrPo:  Tietenkin erittäin tyytyväinen tulokseen ja sitäkin tyytyväisempi tapaan, jolla se tuli.  Tasaisen alun jälkeen dominoitiin joka aluetta.  14 koppia kolmeen erään on kiitettävä suoritus.

OrPo pelasi komeasti ja nyt peli saatiin muutamien harjoitusten jälkeen kulkemaan jo paljon paremmin kuin viime viikolla Pihtiputaalla.  Passari Alina Adamenyalla oli valinnanvaraa hyökkääjissä ja hän käyttikin heitä oivallisesti.  OrPon tehokkain oli Mercy Moim 13/+12, seuraavina Eeva Puukka 13/+11, Salla Karhu 12/+8, Myriam English 9/+6 ja Eveliina Smolander 8/+6.  OrPon parhaana palkitun Hillaelina Hämäläisen nosto 80% ja puolustukset todella loistavia.  Myös Myriam nosti 11 passia 73% teholla ja Salla Karhu 16 passia 62% tehoilla.  OrPon vastaanotto oli komeat 70%.

OrPo voitti ässät 8-1 ja torjunnat vieläkin komeammin 14-0.

Tästä on hyvä jatkaa lauantaina 10.10. Raaheen Suomen Cupin välierään Woman Volleytä vastaan.

Otteluisäntä Lampark Oy palkitsi joukkueiden parhaina Anna Kaisa Kerminen Pieksämäeltä ja Hillaelina Hämäläinen OrPosta.