OrPo ja LiigaEura iskevät yhteen puolivälierissä keskiviikkona 06.03. klo 18:30


Runkosarja on tullut päätökseen ja on tosipelien aika. Keskiviikkona alkavissa puolivälierissä kohtaavat runkosarjan neljänneksi sijoittunut Oriveden Ponnistus sekä vitonen LiigaEura. Runkosarjassa joukkueet kohtasivat toisensa kolme kertaa, kahdesti OrPo poistui kentältä voittajana. Kaikki kolme ottelua päättyivät kotona pelaavan voittoon, joten on mielenkiintoista nähdä onko OrPon kotiedusta hyötyä paras kolmesta -systeemillä ratkaistavassa puolivälieräsarjassa.

OrPon kokoonpano on jo tuttu tältä kaudelta. Passarina häärii kokenut kapteeni Jenni Hiltunen, Outi Munnukka säestää toisena vaihtoehtona. Saara Lepistön nilkkavamman johdosta keskitorjujia löytyy tällä hetkellä vain kaksi, Eeva Puukka ja Erin Little. Laidassa hyökkäystehoista vastaavat Anni Mäkinen, Tatsiana Lapukhina sekä runkosarjan ässätilaston ykkönen Anu Ennok. Nette Tuominen ei ole vielä täydessä kunnossa, mutta pystyy jo pelaamaan verkollakin. Takakentän erikoisnaisina eli liberoina pelaavat vastaanottotilaston ykkönen ja kolmonen, Heidi Hietala sekä Saana Koljonen. Passari Eveliina Koljonen ja yleispelaaja Kaisa Kymäläinen kuntoutuvat hyvää vauhtia, mutta tositoimissa heitä tuskin vielä nähdään.

LiigaEuran passarina nähdään myös kokenut pelaaja, Anni-Leena Mäki-Valtari. Toisena vaihtoehtona on Sanna Niemi. Keskitorjujaosastolta löytyy runkosarjan torjuntatilaston jälleen voittanut Heidi Horelli, Saara Tikka sekä hakkurin tontilta keskelle siirtynyt Eveliina Vilponen. Laidasta palloa tappavat Elli-Noora Hiltunen, maajoukkuepelaaja Pauliina Vilponen sekä kova ja kokenut Anna Boricheva. Penkiltä löytyy muun muassa syöttötaitojaan väläytellyt Anniina Aaltola. Liberon tontilta löytyy kokemusta sekä nuoruutta Päivi Pohjalaisen ja Eveliina Rautiaisen muodossa. Euran pelaajia valmentaa orivesiläisille hyvinkin tuttu mies, Jukka Koskinen.

OrPon päävalmentaja Tuomas Alatalo odottaa innolla pudotuspelien alkamista. LiigaEuraa Alatalo pitää kovana vastustajana, mutta uskoo OrPon joukkueeseen.

- LiigaEura on pitkä joukkue, joka on yleensä vahva torjunnassa ja hyökkäyspelissä. Anna Boricheva ja Pauliina Vilponen lyövät kovaa ja korkealta, Elli-Noora Hiltunen on ottanut paikkansa liigakentiltä. Heidi Horelli on erinomainen torjuja. Toivottavasti oma aloitussyöttömme toimii edelleen sekä torjuntapuolustuksessa pystymme aggressiiviseen ja kurinalaiseen esitykseen. Siihen päälle vielä kova asenne ja voitontahto, niin olemme valmiita taisteluun.

Lisätietoa ja kattavan infopaketin (tilastoja jne.) puolivälieristä saa Mestaruusliigan omilta sivuilta https://mestaruusliiga-fi.directo.fi/ottelut-ja-tulokset/pudotuspelit/

Ensimmäinen puolivälierä OrPo-LiigaEura 6.3. klo 18.30 Oriveden liikuntahallilla. Tervetuloa!

Fanimatka 2. puolivälieräotteluun LiigaEura-Orpo lauantaina 09.03. klo 17:00.  Lähtö liikuntahallilta klo 14:30.  Ilmoittautumiset Kalle Uotilalle puhelimitse tai tekstiviestillä 0400-934091 pe 08.03 klo 15:00 mennessä.  Lähde mukaan kannustamaan OrPo voittoon ja mitallipeleihin.