OrPo ja Kuusamo ottavat yhteen liigassa ja cupissa

Oriveden Ponnistus saa sunnuntaina vieraita kaukaa pohjoisesta, kun Kuusamon Pallo-Karhut saapuvat taistelemaan Mestaruusliigan pisteistä. Joukkueet matkustavat lähiaikoina muutenkin halki Suomea, kun OrPo ja PaKa taistelevat myös Suomen Cupin finaalipaikasta.

Mestaruusliigassa OrPo on pelannut jo huimat kymmenen ottelua, kun esimerkiksi Pieksämäki on taistellut kentällä vasta viidesti. Sunnuntain PaKa-ottelusta starttaa jälleen peräti neljän ottelun viikko. OrPon valmentaja Tuomas Alatalo myöntää tahdin rassaavan joukkuetta, mutta ei halua selitellä sillä ailahtelevia otteita.

- Toki tässä mennään pienellä ringillä tällä hetkellä ja tahti on huima. Mutta esimerkiksi sarjakärjessä oleva HPK on pelannut vain yhden ottelun meitä vähemmän. Täytyy koittaa vain parantaa peli peliltä ja keskittää energia oikeihin asioihin. Viime peli Kangasalaa vastaan oli jo suhteellisen ehjä peli.

Kuusamon Pallo-Karhut ovat pelanneet liigassa seitsemän ottelua, joista tuloksena on yksi 3-2 voitto. Suomen Cupissa joukkue voitti puolivälierissä Pieksämäen 3-1 ja 3-2. Joukkueen ulkomaalaisnelikon muodostavat brasilialaiset Bianca Gomes ja Juliana Rossi, serbialainen Milana Nesic sekä amerikkalainen Crystal Palmer. Näistä kolme saa nimetä kerralla pöytäkirjaan. Uusia kotimaisia nimiä ovat muun muassa Kangasalta siirtyneet passari Outi Munnukka sekä keskitorjuja Triin Kruuda.

Naisten Mestaruusliigan ottelu OrPo - Kuusamon Pallo-Karhut sunnuntaina 13.11. klo 17 Oriveden liikuntahallissa.