OrPo-HPK-ottelun 3-2 lopputulos jää voimaan.

HPK jätti vastalauseen ottelusta 10.02.2016 pelatusta ottelusta OrPo-HPK.  Vastalauseen aiheena oli OrPon viidennen erän pelijärjestys.  Tilanteessa 4-3 kotijoukkueelle, kirjuri huomautti verkkotuomarille, että OrPon pelijärjestys poikkeaa sähköisen ottelupöytäkirjan järjestyksestä.  Tuomari määräsi OrPon vaihtamaan pelijärjestystä.  OrPo oli aloittanut ja pelannut ottelun alun syöttöjärjestyslipukkeen mukaisessa pelijärjestyksessä, joka oli todennettavissa myös otteluvideolta.  Eriävyys OrPon kentällä olleen pelijärjestyksen ja sähköisen ottelupöytäkirjan osoittaman välillä aiheutui sähköisen ottelupöytäkirjan ohjelmistovirheestä.

Kansainvälisten pelisääntöjen mukaisesti pelijärjestys määräytyy ensisijaisesti syöttöjärjestyslipukkeen mukaisesti, jos sen ja pöytäkirjan välillä on ristiriita. 
Erä päättyi lopulta 15-10 OrPon voitton ja koko ottelu OrPolle 3-2.

Suomen lentopalloliiton Sääntöryhmä 22.02.2016 on hyväksynyt HPK:n tekemän vastalauseen, mutta katsoo, ettei tapahtuneella virheellä ole ollut vaikutusta ottelun lopputulokseen, jolloin ottelutulos jää ennalleen. Vastalauseratkaisuissa ei ole Suomen lentopalloliiton kilpailusääntöjen 34 §:n mukaisesti muutoksenhakuoikeutta liitossa tai liigassa.