Oriveden Seudun Joululehti ilmestynyt

Perinteinen Oriveden Seudun Joulu 2013-lehti on ilmestynyt ja on myynnissä sekä myös tilattavissa toimitettavaksi kirjeessä kauemmaksikin.
Lämminhenkisiä ja mielenkiintoisia tarinoita kuvineen niin menneiltä ajoilta kuin nykypäivästäkin. 

Lehti on myynnissä Auvisella, Säästöpankissa, Osuuspankissa, Matkahuollossa, Sähkö-Uitilla, Herkkuhetkessä, kirjakauppa Lukuisassa, uimahallin kahviossa, kahvila Mokassa sekä Oriveden joululahjamessuilla ja OrPon kotipelissä.  Myyjiä on myös Joulun alla S-marketissas sekä K Super-marketissa.  Lehden voi tilata myös kirjeessä itselle tai ystävälle.

OrPon mestaruusliigajoukkue kiittää kaikkia lehden kirjoittajia, kuvien toimittajia sekä nuoria piirustustaiteilijoita ja seutukunnan yrityksiä sekä yhteisöjä, jotka ovat tehneet mahdolliseksi lehden ilmestymisen.  Erityiskiitos vielä lehden päätoimittajalle, Raimo Lietsalalle.  Lehden tilaukset postin välityksellä hoituvat myös Raimon kautta joko sähköpostilla raimo@lietsala.net tai puhelimella 040-5584019.
Lehden hinta 10 Eur ja kirjetoimituksena 12 Eur (hinnat sis.alv 24%).  Lehden tuotolla katetaan OrPon mestaruusliigajoukkueen pelimatkakuluja ja siitä jaetaan myös kolme stipendiä Oriveden kouluihin.

Joululehti on osa perinteistä Joulua.