Nyt pelataan Suomen Cupin loppuottelupaikasta

Keskiviikkona 23.11. klo 18:00 Orivedellä ratkeaa toinen naisten lentopallon Suomen Cupin loppuotteluun menijä.  Se on joko Oriveden Ponnistus tai Kuusamon Pallokarhut.  Mestaruusliigan sarjataulukossa PaKa  on viimeisenä, mutta se on pelannut viisi ottelua vähemmän kuin OrPo.  Edellisessä Suomen Cupin ottelussa Kuusamossa, jonka OrPo voitti,  pelattiin viisi erää.  Sitä ennen Orivedellä OrPo voitti Mestaruusliigan ottelun 3-0, mutta kolmas erä meni jatkopalloille.

 

Ottelutilastot kertovat, että OrPo on pelannut 47 päivän sisällä 13 ottelua, joissa yhteensä 52 erää, keskimäärin 4 erää/ottelu.  27 erää on voitettu ja 25 kertaa on tullut lättyyn.  Viisieräisiä 4 ottelua.

Paka on pelannut 8 ottelua, joissa yhteensä 29 erää, keskimäärin 3,62 erää/ottelu.  Paka on voittanut 6 erää ja joutunut nöyrtymään 23 kertaa.  Neljä kertaa 0-3.  PaKan ainoa voitto on Viimsi Spasta ainoassa viisieräisessään 3-2. 

 

Nyt kun OrPo on joutunut antamaan tasoitusta muille joukkueille poikkeuksellisen suuren loukkaantumisten määrän vuoksi, peliaikaa ja vastuuta on tullut kaikille.  OrPolla on laaja materiaali, joka on nyt ollut enemmänkin kuin tarpeen.   

 

Keskiviikon pelissä on panoksena Suomen Cupin loppuottelupaikka, johon OrPo tarvitsee voiton joko varsinaisessa ottelussa tai sen jälkeen 15 pisteeseen pelattavassa ns. kultaisessa erässä.  Tervetuloa kannustamaan OrPo Suomen Cupin finaaliin!