Merry Christmas and Happy New Year 2012!


 

Jouluna on hyvä rauhoittaa hieman tahtia lentopallonkin suhteen. Joukkueemme on pelannut 22 peliä noin kahteen kuukauteen, joka tarkoittaa peliä keskimäärin joka kolmas päivä. Täytyy nostaa hattua pelaajillemme syksyn osalta, kuormitus on ollut kova niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tästä rypistyksestä selvisimme kuitenkin mielestäni kunnialla, toki vastoinkäymisiä on ollut matkan varrella kuten lähes aina urheilussa.

Pikkuhiljaa jokainen meidänkin joukkueesta vetäytyy viettämään joulua ympäri maailmaa. Joku lähtee ulkomaille, osa nauttii joulun tunnelmasta isommalla porukalla suvun kesken, kukin lataa akkunsa omalla tavallaan. Voi olla että joku tytöistä saa joululahjojakin, suhteellisen kilttejä olivat kuitenkin koko syksyn ajan. Itsekin lähetin yhden toiveen Joulupukille koko joukkueen puolesta, terveisiä vaan sinne Korvatunturille.

Kausi on vasta puolessa välissä, mutta haluan kiittää koko joukkueen puolesta talkooväkeä, yhteistyökumppaneita ja kannattajiamme, jotka olette uskoneet meihin tähän asti niin myötä- kuin vastamäessä.

OrPon tontut toivottavat kaikille Rauhallista Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta!

-Tumppi-