Maria Tuomiselle jatkosopimus, Anni Toivonen aisapariksi

Kokenut passari Maria "Mantu" Tuominen, 34-173 aloittaa toisen kautensa OrPon paidassa. Samalla alkaa myös Mantun 19. pääsarjakausi.
Tuominen kertoo viime kauden sytyttäneen myös jälleen kipinän pelaamiseen.

- Olen kiitollinen OrPon minulle välivuoteni jälkeen antamasta mahdollisuudesta viime kaudella palata taas tositoimiin. Orivedellä pidän tavasta, jolla tehdään asioita. Talkootyöt ja staffin työskentely ovat todella tärkeitä asioita! Se oli yksi tärkeimmistä tekijöistä päättäessäni jatkaa OrPossa myös tulevalla kaudella, ei niinkään se pronssimitali! -Totesi Mantu mietteliäänä.

Anni Toivonen OrPon toiseksi passariksi. Toivonen, 20-175 on Plokin kasvatti ja Mestaruusliiga- kausia nuorella passarilla on takanaan kolme, jotka kaikki hän on pelannu Pihtiputaalla. Nyt maisema vaihtuu kuitenkin Oriveteen.

- Erittäin motivoitunein ja innostunein mielin tulen Orivedelle! Odotan innolla tulevaa kautta ja joukkueen muodostumista!

Plokin lisäksi Anni on pelannut kauden Kuusamon A-tytöissä. Nyt suuntana kuitenkin Orivesi ja OrPo. Opiskelemaan Anni hakee Jyväskylään, jossa odottavat mahdolliset liikunnanopettajan opinnot.

Mantun ja Annin haastatteluvideoit julkaistaan huomenna!

OrPolla on nyt sopimukset 10 pelaajan kanssa