LP Viesti voitti OrPon 3-0 (25-14,25-13,25-17)

Mestareiden liigaan valmistautuva LP Viesti näytti tähän asti parasta osaamistaan ja pelillistä valmiuttaan sekä peluutti kentällisessä neljää ulkomaalaispelaajaa.  Tähän asti joukkueet ovat pelanneet kolmella ulkomaisella ammattilaisella, mutta se on nyt Suomessa historiaa.  Miesten liigan puolelta alkaneen prosessin seurauksena EU-maan pelaaja rinnastetaan kotimaiseksi pelaajaksi.   Tämä asia tulee aiheuttamaan paljon keskustelua sekä myös kannanottoja tällä kaudella. 
Kauden toinen kotiottelu OrPolta meni selkeästi vastustajille.  Orpon vastaanotto ei toiminut ja silloin ei toimi myöskään hyökkäysten rakentaminen.  Syötöt eivät olleet riittävän kovia, jolloin vastustajan vastaanotto poimi marjat passarille ja tämä pääsi käyttämään koko kovaa hyökkäysarsenaaliaan.
Lentopallo on joukkuepeli ja ottelun voittaa sillä erää parempi joukkue.  Niin kävi nytkin.   Ottelut myös voitetaan tai hävitään joukkueina. 

Noora Kosonen, LP Viesti:  Pelattiin korkealla tasolla.  Hyvä fiilis tästä pelistä.  Ehkä Suomessa parasta peliä tällä kaudella.

Eeva Puukka, OrPo: Meillä vähän päinvastoin.  Vastaanotto kuralla ja passari ei päässyt pyörittämään peliä.

Kari Raatikainen, LP Viestin päävalmentaja:  Peli oli monelta osin eteenpäin menoa.  Lena Lymareva hakkurin paikalla oli hyvä.  Joukkueen voitto.
Kysymykseen neljän ulkomaalaisen peluuttamisesta samassa kentällisessä Raatikainen ei ottanut kantaa.

Laszlo Hollosy, OrPon päävalmentaja:  Onnittelut LP Viestille voitosta.  Olen pettynyt tämän päivän peliimme.  Peiliin katsomisen paikka.

LähiTapiola-pisteet:
3 Lena Lymareva, LP Viesti
2 Victoria Tuchasvili, LP Viesti
1 Eeva Puukka, OrPo

Otteluisäntä Oriveden seudun Osuuspankki palkitsi LP Viestistä Lena Lymarevan ja OrPosta Eeva Puukan.

Kausi on alussa.  Mitään se suurempaa ei ole menetetty, vaikka tänään tuli pataan nykymuotoiselta LP Viestiltä.  OrPo, kuten muutkin joukkueet saavat pelejä alle ja kentällisensä toimimaan.  Huomenissa sunnuntaina verkon toiselle puolelle asettuu Pölkky Kuusamo, joka koki tänään 0-3 tappion LP Kangasalalle.  Lähtökohdat sunnuntain ottelulle ovat herkulliset.