LP Viesti oli kova kotonaan

Heti alkuun pitää todeta, vaikkakin loppulukemat olivat 3-0 LP Viestille (25-21,25-16,25-15), että pelissä oli pitkiä taistelupalloja sekä hyvää lentopalloa.  LP Viestin päävalmentajana toimineen Tomi Lemminkäisen sanoin:- Ensimmäinen erä taisi olla parasta lentopalloa tällä kaudella Salo-hallissa.  Ottelu kesti liki puolitoista tuntia, joten siinä pelattiin pitkiä palloja.
OrPo haastoi kuitenkin tosissaan LP Viestiä, vaikka pelasi tällä viikolla toisen pelinsä ilman tehokkainta pelaajaansa, Mercy Moimia, joka on nyt Kamerunissa olympiakarsinnoissa.  Mercy on Kenian maajoukkueen kapteeni, joukkueensa tärkein pelaaja ja Kenia on lohkonsa ennakkosuosikki.  Toivottavasti he saavat Olympia-paikan ja Mercy vielä lisää virtaa kevään peleihin OrPossa.
Mercyn tilalla hakkurina pelasi passari Alina Adamenya, ja hienosti pelasikin.  Alina palkittiin OrPon parhaana.
Alina Adamenya: -Ottelu oli hyvä.  LP Viesti pelasi hienosti ja meiltä myös melko hyvä suoritus.  Teen kentällä sen, mihin joukkue minua tarvitsee.

Roosa Koskelo, LP Viesti: -Joukkueena voitettiin ja pelattiin hyvä peli.  Iso tason nosto viime viikonlopusta (Suomen Cup).
Teemu Oksanen, OrPo: -Kahden erän jälkeen syöttö-vastaanottossa ehkä johdettiin , mutta kokonaisuutena se oli LP Viestillä parempi.  Salo puolusti loistavasti ja sillä hävittiin.
Tomi Lemminkäinen, LP Viesti: -Alusta loppuun yksi kauden parhaista peleistämme ja yksi kauden parhaista vastaanotoistamme (60%).

LP Viesti voitti ässät 4-2 ja torjunnat 12-8.