LP Viesti niukasti parempi Suomen Cupin välierässä 3-1 (25-21,15-25,25-20,25-22)

Ottelu oli erittäin tasainen ja jännittävä.  Vaikkakin erät menivät LP Viestille 3-1, se teki tai sai neljäeräisessä ottelussa yhteensä vain kaksi pistettä enemmän kuin OrPo, 90-88.  Torjunnat tasan 6-6, ässät OrPolle 9-8, isoissa pisteissä LP Viesti +23 ja OrPo +20, OrPolla parempi vastaanotto 44%-35%, LP Viestillä hyökkäystehot 41% ja OrPolla 39%.  OrPolla kolme rotaatiota plussalla, Viestillä vain yksi.  Molemmat iskivät torjuntaan 6 kertaa,  OrPolla 14 suoraa hyökkäysvirhettä ja LP Viestillä 13.  LP Viesti teki omia pisteitä 61 ja OrPo 60.

Salla Karhu, OrPo: Kokoajan hyvä fiilis ja tekemisen meininki.
Pauliina Vilponen, LP Viesti: Ei ollut meiltä kauden paras peli.  Pitää olla tyytyväinen, että voitto tuli.  Ehkä ajateltiin liikaa, kun on vain yksi peli, joka ratkaisee.
Teemu Oksanen, OrPo: Onnittelut LP Viestille voitosta ja finaalipaikasta.  Olen ylpeä jokaisesta kentällä käyneestä pelaajasta.  Toivottavasti opittiin, henkinen puoli saatiin nyt sille tasolle, millä se pitää olla Mestaruusliigan peleissä.  Voitto oli otettavissa.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:  Aika odotettu peli.  Tiedettiin OrPon vaarallisuus.  OrPo pelasi tasaisemmin ja rennommin, mutta meidän hyvät vaiheet ratkaisivat.  Oli vähän tuuriakin.  Hyvä, että jouduttiin koville. 

OrPosta Mercy Moim antoi pallolle kättä oikein kunnolla, tehoilla 20/+5, 1 ässä.  Mercy matkustaa ensi viikolla olympiakarsintoihin ja on pois kahdesta seuraavasta ottelusta: HPK keskiviikkona ja LP Viesti perjantaina.  Hän on Kenian maajoukkueen kapteeni.  Salla Karhu oli myös todella kova 18/+9, 4 ässää ja 2 torjuntaa.  Toisessa erässä Salla järjesti kunnon näytöksen: 8 pisteen syöttöputki 15-14 tilanteesta 23-14, johon mahtui 4 ässää ja Viestin aikalisä. LP Viestistä Pauliina Vilponen oli ylitse muiden 23/+16, 3 ässää, 1 torjunta.

OrPo pelasi pirteästi, nautti pelaamisesta ja tuuletti railakkaasti.