LP Kangasala Suomen Cupin finaaliin

 

OrPo nosti tasoaan eilisestä pelistä, mutta ei aivan tarpeeksi.  LP Kangasala vei tiukan ja välillä raastavan jännittävän välieräottelun 3-2 (19-25, 25-22, 22-25, 25-21, 15-9) ja eteni Suomen Cupin finaaliin LP Viestin vastustajaksi.

OrPon kone ei käynnistynyt kunnolla koko ottelussa, ei edes voitetuissa erissä.  Ottelu ei ollut varsinainen huippuottelu kummaltakaan joukkueelta, vaikkakin siinä oli kovaa taistelua koko ajan.  Molempien joukkueiden otteluruuhka oli varmaankin jonkinlainen osatekijä tässä asiassa. 

OrPon kapteeni, Eeva Puukka oli harmissaan ottelun jälkeen, että voitto oli niin lähellä, mutta kaatui lähinnä vastaanottoon.
LP Kangasalan kapteeni Maria Tuominen totesi, että on kiva mennä isoon kaupunkiin pelaamaan.  Saatiin maanantaista enemmän tunnetta peliin ja oltiin rohkeita.  Peli oli myös hyvä harjoitus kevättä varten, kun jouduimme pelaamaan paineessa.

OrPon päävalmentaja Laszlo Hollosy onnitteli LP Kangasalaa isosta taistelusta.  Emme saaneet laitahyökkäyksiä toiminaan.   Viikolla oli harjoittelussa ongelmia loukkaantumisten ja työesteiden kanssa.  Kausi on alkanut hyvin ja nyt on katse tulevaisuudessa ja ensi viikon pelissä.

LP Kangasalan päävalmentaja Tuomas Alatalo totesi  ottelun olleen hieno päätös neljän pelin viikolle.  Peli ei ollut kaunista, mutta saatiin raadettua se läpi.  Tänään kaivettiin ja taisteltiin.

Ottelun parhaina palkittiin
OrPosta Eeva Puukka 17/+12, 1 ässä ja 6 torjuntaa
LP kangasalasta Roosa Laakkonen 19/+13, 2 ässää, 7 torjuntaa

Joukkue kiittää lehtereillä olleita kannattajiaan hyvästä kannustuksesta.

OrPo on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua, joista se on voittanut kuusi.  Molemmat hävityt ottelut, tämä mukaan lukien, ovat olleet tiukkoja viisieräisiä, joissa kummassakin voitto olisi ollut omissa käsissä.  Mestaruusliigan pelit jatkuvat ensi lauantaina, kun OrPon vieraaksi tulee LiigaPloki Pihtiputaalta.