LiigaPloki otti kolme pistettä Orivedeltä

OrPo-LiigaPloki 0-3 (26-28,26-28,21-25)

Kaikki kunnia LiigaPlokille illan ottelun voitosta, se tuli hyvällä pelillä ja raivokkaalla puolustuksella.  Usein saa todeta, että yleensä myös se onnekkain voittaa.  OrPo pelasi uudella pelijärjestyksellä, koska Agnes Pallag oli vielä pois pelaavasta kokoonpanosta.  Tappiosta huolimatta pelaajilla oli hyvä ilme pelissä.  Kahden ensimmäisen erän ratkaisupalloista puuttui riittävä terävyys ja Ploki pääsi kuittaamaan ne molemmat erät.  Kolmanteen erään OrPo muutti vielä rotaatiota, mutta siitä ei ollut riittävästi apua, koska sitäkään ei ole päästy harjoittelemaan riittävästi.
Tilanne runkosarjan kolmannen sijan suhteen jäi vielä avoimeksi.  Siihen voi riittää piste, mutta varmasti se on hallussa yhteensä kolmen pisteen turvin kahdesta viimeisestä ottelusta.  Ne pelataan ensi viikonvaihteessa Kuusamossa ja Rovaniemellä.  LiigaPloki varmisti tällä voitolla runkosarjan kuudennen tilansa.
Hanna Anttila, LiigaPloki:  Meille tosi tärkeä voitto.  Näitä 3-0 voittoja ei juuri ole, kun on tahkottu paljon viisieräisiä.  Vastustaja puolusti Outi Immosen johdolla hyvin.  Hyvää taistelua.

Outi Immonen, OrPo:  Tiedettiin, että Ploki tulee kovaa.  Oli hakemista tämän uuden pelisysteemin kanssa, kun Agnes oli pois.  Erien loput meiltä heikkoja.  Hyvä fiilis pelata ja yleisöllä jännittävä ottelu.

Teemu Oksanen, LiigaPloki: Meillä ratkaisi peli-ilme ja kurinalaisuus.  Sovittiin, että jokainen hoitaa omat hommansa ja auttaa kaveria, jos ehtii.  Eilisestä pelistä jäi hyvä fiilis ja usko, että voidaan pärjätä.  Kuudes sija varmistui, se oli tärkeintä.
Laszlo Hollosy, OrPo:  Emme olleet kovin onnekkkaita, kun Agnes Pallag oli pois ja Julia Tokarenko pelasi kumeisena.  Taistelutahto oli hyvä.  Ploki oli tänään parempi.

LähiTapiola: 
1 Annina Antikainen, OrPo
2 Hanna Anttila, LiigaPloki
3 Mercy Moim, LiigaPloki
Oriveden seurakunta palkitsi otteluisäntänä joukkueiden parhaina LiigaPlokista Hanna Anttilan ja OrPosta Outi Immosen.