Kurinalaisesti ja iloisesti pelannut OrPo haki Kangasalalta kolme pistettä

LP Kangasala-OrPo 0-3 (13-25,22-25,22-25)

Alku lähti tasaisesti 9-9 lukemiin asti.  Eveliina Smolander torjui 9-10 ja heti perään OrPo otti kaksi torjuntaa lisää.  Tekniselle mentiin 10-14.  Malina Terrelin kovat hyppysyötöt veivät OrPon jo 10-18 johtoon.  Väliin mahtui kaksi ässää.  OrPo jatkoi kovaa linjaa ja vei erän 13-25, kun Saara Lepistö sivalsi päätteeksi  kovan niitin kakkospaikalta.  Peli oli hyvässä kuosissa kaikilla osa-alueilla.  Etenkin torjunnan jälkeiset varmistukset olivat upeaa katseltavaa.  Malina Merrell on päässyt irti aikaeron vaikutuksista ja nousi yhdeksi ratkaisupelaajista.

Toisessa erässä OrPo lähti viemään peliä alusta lähtien.  De Carne joutui ottamaan ensimmäisen aikalisänsä 5-10 tilanteessa.  Sitä seurasi OrPon virhesuma ja Kangasala pääsi tasoihin 10-10 lukemissa, jolloin Satu Natunen otti puolestaan OrPon ensimmäisen aikalisän.  Tekniselle mentiin taas OrPon vedolla 11-14.
Tilanne oli 16-20 mutta Kangasala kiri tasoihin 20-20 ja pääsi peipillä 21-22 erässä ensimmäisen kerran johtoon.  Natunen otti aikalisän ja Janisa Johnson peippasi kuitin 21-21 ja syötti ässän 21-22.  Salomäki iski verkkoon 21-23, Saara Holm torjui eräpallotilanteen 22-24.  Syöttövirheellä vielä piste Kangasalalle 22-24.  Saara Lepistö torjui toisen erän päätökseen 22-25.

Pitkän erätauon taika toimi taas.  Kangasala vaihtoi passaria, pelitempoa ja lähti viemään peliä, kun OrPolla meni toinen käsi taskuun.  7-4 tilanteessa Satu Natunen reagoi aikalisällä.  OrPo kiri tasoihin ja Saara Holmin ässällä tekniselle 13-14 johtoasemassa.  Siitä ei joukkue enää luopunut, vaikka LP Kangasala taisteli iholle 22-23, jolloin Natunen otti toisen aikalisän.  Eveliina Smolander latasi hienon satasen hyvin pelanneen passari Maria Tuomisen nappipassista.  Maria syötti ja Saara Holm iski pallon niin, ettei se enää palannut OrPon puolelle.  Peli oli siinä ja kolme pistettä Orivedelle.

Otteluisäntä Kangasalan Osuuspankki palkitsi parhaina OrPosta Saara Holmin (15/+10, 3 torjuntaa) ja LP:stä Roosa Laakkosen (7/+4).

LähiTapiola-pisteet kaikki OrPolle:
Saara Holm 3, Malina Terrell 2 ja Janisa Johnson 1

Satu Natunen luonnehti peliä ottelun jälkeen: -Tosi ylpeä joukkueesta.  Kolme pistettä tuntuu isommalta nyt kuin vain kolme pistettä.  Tässä on ollut monenlaista, mutta porukassa on potentiaalia.  Voitto on palkinto kovasta työstä ja kuuluu koko joukkueelle.  Syöttö oli ok ja varmistuksiin olen tyytyväinen.

Saara Holm, vasta 18-vuotias liigatulokas, joka on nyt napsinut jo useamman parhaan pelaajan palkinnon sekä LähiTapiola-pisteen, totesi, että joukkueella oli tosi hyvä fiilis pelata ja se varmasti näkyi katsomoonkin.

Malisa Terrell saalisti 14/+12, 4 ässää ja 4 torjuntaa
Janisa Johnson 14/+4, 2 ässää
Saara Lepistö 8/+5, 3 torjuntaa

Eveliina Smolander 4/+4, 2 torjuntaa
Sanna Häkkinen pelasi mainion liberopelin hyvällä vastaanotolla ja puolustuksella.

Kiitos paikalla olleille kannattajille hyvästä kannustuksesta!