Huima lentopallo-viikonloppu Orivedellä 18-19.10.2014

OrPo-LP Viesti lauantaina 18.10. klo 17:00

Oriveden huima lentopalloviikonloppu alkaa lauantaina ottelulla OrPo-LP Viesti.  Viimevuoden finaalijoukkueet kohtaavat.  Viesti on valmistautumassa Mestarien liigan otteluihin ja hakenut jo Keski-Euroopasta tuntumaa koviin peleihin.  Niitä pelataan kuitenkin myös Suomessa, koska Suomen Cupin ensimmäisessä puolivälierässä keskiviikkona LP Vampula sai kolmannessa erässä pelinsä pyörimään.  Vampula vei ottelun kolmannen erän ja hävisi neljännen vain täpärästi.  Ottelu päättyi 3-1 LP Viestille.

Salon turnauksessa OrPo ja LP Viesti pelasivat tiukan välierän, joista kaksi erää meni jatkopalloille.  Molempien peli on varmaan tehostunut kuluneen kuukauden aikana.  Lauantaina nähdään, mitä tapahtuu. 

 

OrPo-Pölkky Kuusamo sunnuntaina 19.10. klo 17:00

Kuusamon uusiutunut joukkue on pelannut kolme ottelua tälle kaudelle, joista se tahkosi kaksi tiukkaa vääntöä WomanVolleyn kanssa 1-3 ja 2-3.  HPK haki 3-0 voiton Kuusamosta.  Sarjassa joukkueiden pelillinen valmius ei ole koskaan ollut aivan kauden ensimmäisissä otteluissa vielä täydessä kukassaan.  Kuusamolla on paremmat ulkolaiset kuin aikoihin ja se tullee antamaan kovemman vastuksen kenelle tahansa.  Sarjasta tulee tasaisempi kuin viime vuonna, joten jokaisesta pisteestä taistellaan alusta lähtien.