HPK piti pisteet kotonaan ja pysyi runkosarjan kakkospaikalla

HPK-OrPo 3-0 (25-14,25-17,25-23)

OrPolla oli viiden päivän sisällä kolme peliä ja siihen kolmanteen peliin ei tossu enää noussut niin kuin olisi pitänyt. OrPo pääsi Hämeenlinnassa kunnolla pelirytmiin mukaan vasta kolmannessa erässä ja se ei hyvin pelannutta HPK:n tasoista joukkuetta vastaan riittänyt.

Luca Chiappini, HPK:

-"Oli hyvä peli meiltä, koska pelasimme taktisesti pelin osa-alueilla hyvin. Sekä oma syöttöpelitaktiikka että vastaanoton jälkeinen pelitaktiikka toimi erinomaisesti. Olen erittäin tyytyväinen. Luultavasti paras peli meiltä tällä kaudella."

Saana Koljonen, HPK:

-"Tänään oli tosi mahtava pelata ja tuntui, että kaikki nauttivat kentällä olosta. Saatiin hyvä energia ensimmäisistä palloista asti liikenteeseen. Olemme treenanneet hyvin ja piristyneet siellä, se näkyi suoraan kentällä. "

Teemu Oksanen, OrPo:

-"Aina lähdetään pelaamaan voitosta, mutta tulosta täytyy kunnioittaa. Meillä ehkä hiukan painoi se, että oli kolmas peli viiteen päivään. Henkisesti ei saatu sitä tunnetilaa ja latausta pelin alkuun mikä olisi tänään tarvittu voittoon. Se varmaan loppuviimein kaatuu minun niskaan, kun en saanut joukkuetta oikeaan mielentilaan."

Hillaelina Hämäläinen, OrPo:

-"Kaksi ensimmäistä erää meiltä todella huonoa peliä. Pallo poltteli meidän käsissä ja vastustaja pelasi hyvän pelin. Heillä tuntui onnistuvan kaikki, mutta onneksi kolmanteen erään löydettiin peli-ilmettä ja taistelutahtoa. Oli lähellä, että oltaisiin käännetty erä meille."

HPK: Korhonen 18/+16, Burdine 17/+12, Boricheva 7/+7
OrPo: Karhu 13/+5, Moim 11/+7, Puukka 6/+4