HPK-OrPo 3-1 (25-13,25-17,19-25,25-16)

Etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä OrPo tasoitti HPK:lle tietä otteluvoittoon tehottomalla hyökkäyksellä.  Ainoastaan Anni Mäkinen 14/+11 pystyi tappamaan palloja kenttään.  Tilastojen valossa niinkin vähillä virheillä ja hyvällä vastaanotolla pelaava joukkue yleensä johtaa ottelua pitkällä erätauolla, mutta tehdyt pisteet ratkaisevat. 

Päävalmentaja Tuomas Alatalo ei ollut tyytyväinen illan otteluun: -Meiltä saman tapainen ottelu kuin muutama aikaisempikin.  Anni oli ainoa, joka pystyy takomaan palloja lattiaan.  Muiden suorittaminen ei ollut tasaista.  Hyökkäys on yksi ongelma ja puolustus toinen.  Niihin on panostettava harjoittelussa.

HPK:n Marina Skender 29/+19 on syyskauden kuumin pelaaja.  Nytkin hän sai 52 passia, joista päätti pallot pisteiksi 54% teholla.  HPK:n vahvat keskipelaajat sitovat myös vastustajan puolustusta, joten Skenderiä ei päästä torjumaan täydellä arsenaalilla.  Laura Pihlajamäki teki myös hyvät tehot 14/+11.

OrPon Erika Mattos 14/+6 ja Sanna-Mari Perkiö 8/+5.  Molemmilla myös yksi ässä ja torjunta.

Ässäsyötöt tasan 7-7 ja torjunnat HPK:lle 6-5.  Suorat syöttövirheet HPK:lla 8 ja OrPolla 7 sekä suorat hyökkäysvirheet OrPolla 9 ja HPK:lla 8. 

Marina Skender palkittiin HPK:n parhaana ja Anni Mäkinen OrPon parhaana pelaajana.