Final Six 27.-29.01.2012 Orivedellä

Naisten Mestaruusliigassa kahden täyden sarjakierroksen jälkeen pelataan Orivedellä kuuden parhaan liigajoukkueen kesken ns. Final Six. Turnauksessa ratkaistaan "välimestaruus" virolaisjoukkueiden sarjaohjeman täytyttyä.

Orivedellä pelataan ensi viikon perjantaista sunnuntaihin niin, että kaikille kuudelle joukkueelle tulee 2-3 ottelua. Tämä tietää kaikkiaan seitsemään huippuottelua.

Perjantaina 27.01. puolivälierät

klo 17:00   Ottelu 1   HPK-LP Kangasala

klo 19:30   Ottelu 2   LiigaEura-Viljandi

Lauantaina 28.01. sijat 5-6, välierät

klo 14:00   Ottelu 2   Ottelun 1 häviäjä - Ottelun 2 häviäjä (sijat 5-6)

klo 16:30   Ottelu 3   LP Viesti - Ottelun 2 voittaja

klo 19:00   Ottelu 4   OrPo - Ottelun 1 voittaja

Sunnuntaina 29.01. mitaliottelut

klo 14:00   Ottelu 6   Ottelun 3 häviäjä - Ottelun 4 häviäjä (sijat 3-4)

klo 17:00    Ottelu 7   Ottelun 3 voittaja - Ottelun 4 voittaja (sijat 1-2) URHOtv

Tällä kaudella naisten Mestaruusliigassa on nähty kahdeksan suomalaisjoukkueen lisäksi kaksi joukkuetta Virosta: Viljandi Metal ja tallinnalainen Viimsi Spa. Järjestely on osa Suomen ja Viron Lentopalloliittojen hyvää yhteistyötä, johon ovat kuuluneet ja kuuluvat jatkossakin myös yhteiset arvokisahaut.

Mukaan Final Six -turnaukseen pääsi kuusi liigan parasta joukkuetta kahden täyden kierroksen (18 ottelua) jälkeen, sillä ehdolla että mukana on ainakin yksi virolaisjoukkueista. Nyt virolaisia edustaa Viljandi, joka pääsi kuuden joukkoon ihan pelaamalla.

Perjantaina Final Six- turnauksessa pelataan puolivälierät sijoille 3-6 sijoitettujen joukkueiden kanssa ja kaksi kärkisijoitettua tulevat mukaan lauantain välierävaiheessa. Ykkössijoitettu on liigan kärkijoukkue (LP Viesti) ja kakkossijoitettu isäntäjoukkue (Oriveden Ponnistus). Lauantaina pelataan välierien lisäksi perjantain puolivälierien hävijöiden kesken sijoitusottelu sijoista 5 ja 6.

Lauantain välierien häviäjät kohtaavat sunnuntain pronssiottelussa ja voittajat URHOtv:n suorana televisioimassa finaalissa.

Turnauksessa kaiken viime vuosina vieneen LP Viestin yli sadan ottelun mittainen voittoputki on jälleen yksi jännistyksen kohde. Mielenkiintoista on nähdä kovien kotimaisten haastajien iskukyvyn lisäksi myös virolaisjoukkueiden viimeinen rutistus Mestaruusliigan kentillä.

Turnaus on Mestaruusliigan järjestämä, jolloin otteluihin ei pääse minkään joukkueen kausi- tai VIP-korteilla, vaan Mestaruusliiga kattaa pääsylipputuloilla lähinnä turnauksen järjestelykuluja.

Pääsyliput:
Perjantai 27.1.
aikuiset 10€, lapset 5€

Lauantai 28.1./sunnuntai 29.1.
aikuiset 15€, lapset 5€

Viikonloppupaketti 27.-29.1.
aikuiset 30€, lapset 10€

Ennakkolippu.comiin myynnissä myös paikkaliput,+5€/päivä.