Eveliina Smolander jatkaa OrPossa ja Jenni Tuovila tulee OrPoon

OrPon mestaruusliigajoukkue on solminut kaksi uutta 1-vuotista sopimusta.  Keskitorjuja Eveliina Smolander, 22 – 183, jatkaa OrPossa nyt kolmatta kauttaan.

Tampereen yliopistossa luokanopettajaksi opiskeleva Eveliina koki muun joukkueen tavoin viime kauden päättyneen pettymykseen.  Joukkueen yhtenä vahvimmista hengenluojista ja peleissä raikkaasti tuulettavana pelaajana tunnettu Eve tiivisti tuntojaan tulevan kauden alla:

- Viime kausi oli kaikin puolin henkilökohtaisesti todella haastava.  Hyvän joukkueen muodostuessa tulevalla kaudella on mahdollista tehdä paljon parempaa tulosta viime kauteen verrattuna. Odotan joukkueena pelaamisen paranemista, ja henkilökohtaisesti kehittymistä eteenpäin.

Lähitulevaisuudessa jatkan kandintyön tekoa, ja odotan myös kesätreenien alkamista. Syksyllä jatkuvat opinnot ja uuteen kauteen lähdetään innolla!

Uutena pelaajana OrPon mestaruusliigajoukkueeseen liittyy yleispelaaja Jenni Tuovila, 23 – 181, joka on aloittanut lentopalloilun 6-vuotiaana Alajärven Ankkureissa, josta mennyt Seinäjoen  lukioon/urheiluakatemiaan ja pelannut sen vuoden Nurmon Jymyssä 1-sarjaa.

Tämän jälkeen Jenni siirtyi Pihtiputaalle, jossa suoritti lukion loppuun sekä pelasi Pislaplokissa kolme kautta. Lukio vuosien jälkeen Jenni meni Lahteen puolustusvoimien urheilukouluun ja pelasin 1-sarjaa Kappa-volleyssa ja loppu kauden myös LP Kangasalassa.

Jennin palkintokaappiin on kertynyt mm 1-sarjan mestaruus viimekaudelta Mestossa ja hopea Kappa Volleyssä.  Mestaruusliigassa SM-hopea ja –pronssi LP Kangasalan paidassa.

- Tavoitteeni on kehittyä pelaajana edelleen ja näen sen mahdollisena OrPossa. Haluan olla mukana viemässä seuraa jälleen mitalleille ensi kaudella ja näin ollen osana tavoiteltaessa menestystä.  Olen kuullut OrPosta seurana pelkkää hyvää, jossa asiat hoidetaan ja pelaajia kohdellaan hyvin.
Opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajaksi ja tavoitteeni on yhdistää se mahdollisimman hyvin pelaamisen kanssa, jotta valmistuisin tavoiteajassa, totesi jälleen Mestaruusliigaan palannut ja motivoitunut Jenni.

OrPon sopimustilanne kaudelle 2015-2016:
Eeva Puukka, keskitorjuja
Hillaelina Hämäläinen, libero (LP Vampula)
Salla Karhu, yleispelaaja (LP Kangasala)
Eveliina Smolander, keskitorjuja
Jenni Tuovila, yleispelaaja (Mesto, Tampere)
Päävalmentaja Teemu Oksanen (LiigaPloki)

Uusista sopimuksista tiedotetaan lähiaikoina.